NEVIĐENA TRAGEDIJA: Troje dece izgorelo u požaru, jer ih je majka ostavila zaključane!

Požar u kući Mirele Nikolčić (29) izbio je na peći "Smederevac" oko koje su se nalazila deca (2,3,4). Oni su pokušali da izađu napolje, ali nisu uspeli da otvore vrata, pošto ih je majka Mirela prethodno zaključala

  • 31

U požaru koji je izbio u kući Mirele Nikolčić (29) u zaseoku sela Cepanja kod Velike Krsne stradalo je njeno troje maloletne dece - Maja (2), Dimitrije (3) i Nenad (4) Nikolčić. 

Prema prvim izveštajima, požar je izbio na peći "Smederevac" oko koje su se nalazila deca. Oni su pokušali da izađu napolje, ali nisu uspeli da otvore vrata, pošto ih je majka Mirela prethodno zaključala. Vatra se brzo širila, te su se deca ugušila i potpuno izgorela. Nakon što su vatrogasci ugasili požar, ništa drugo nisu mogli da urade do da konstatuju da su deca nastradala. 

Kuća od 60 kvadratnih metara pretvorila se za kratko vreme u prah i pepeo, a vatrogasci su uspeli da pronađu samo dečije lobanje.

Na lice mesta izašlo je 10 vatrogasnih vozila

Majka je u šoku, kad je stigla, sela na stepenice susedne kuće.

Inače, porodica je primala socijalnu pomoć, a preko Komeserijata za izbeglice, jer su ih Hrvatske, je trebalo da otkupe kuću koja je izgorela.

Mirela Nikolčić je je razvedena, a otac dece živi u istom selu sa drugom ženom sa kojom dete.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA