RADULOVIĆ: Neću da delim novac tek tako!

Ministar finansija je rekao da je na prvom mestu stvaranje povoljnog okruženja za poslovanje i otklanjanje dosadašnjih tegova. Od direktora državnih preduzeća u restrukturiranju on je zahtevao da budu profitabilni i najavio u suprotnom i njihovu smenu

  • 2

Neću da otvaram fabrike i delim novac da biste vi radili, ali ću stvarati ambijent da bi privrednici mogli da budu uspešni - poručio je juče ministar privrede Saša Radulović na konferenciji Restart kojoj je prisustvovalo više stotina privrednika.

Ključni prioritet Ministarstva je, kako je naveo, regulatorna reforma, odnosno popravljanje zakona koji će olakšati poslovanje privrede.

Radulović je rekao da je na prvom mestu stvaranje povoljnog okruženja za poslovanje i otklanjanje dosadašnjih tegova. Od direktora državnih preduzeća u restrukturiranju on je zahtevao da budu profitabilni i najavio u suprotnom i njihovu smenu.

Ministar je prvi put priznao da je njegov najveći neuspeh do sada to što mu nije prošla mera kojom bi smanjio poreske namete privredi.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. decembar 2013 | 10:55

    Ministre kada cete poceti da isplacujete naknade preko nsz-a za radnike koje ste naterali da uzmu soc.program i potpisali ugovor sa drzavom a sad zive bez dinara??

  • vuk popovic

    18. decembar 2013 | 11:46

    Prvi put da se u necemu slozim sa Radulovicem, ali samo zato sto ce posle izbora u Martu 2014 na njegovom kabinetu stajati ime drugog coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA