MAŠALA: Izvučen džekpot od 636 miliona dolara!

Dvojica dobitnika džekpota u SAD dobiće po 318 miliona dolara ukoliko pristanu na isplatu u više godišnjih rata, dok će, ako se odluče da im nagrada bude isplaćena odmah, dobiti po 170 miliona dolara

  • 8

Dva srećnika će podeliti sinoć izvučeni džekpot američke lutrije "Mega milions" u iznosu od 636 miliona dolara, što je druga po veličini nagrada u istoriji lutrije u SAD, saopštili su zvaničnici "Mega milionsa".

 

Jedan dobitni tiket je prodat u San Hozeu u saveznoj državi Kalifornija, izjavio je portparol "Kalifornijske lutrije" Aleks Traverso, dok je drugi dobitnik iz Džordžije, ali je direktorka "Mega milionsa" Pola Oto jutros izjavila da ne zna u kom gradu te savezne države je tiket prodat.

 

 

Dobitnici džekpota od 636 miliona dolara će dobiti po 318 miliona dolara ukoliko pristanu na isplatu u više godišnjih rata, dok će, ako se odluče da im nagrada bude isplaćena odmah, dobiti po 170 miliona dolara.

 

Oto je navela da su za ovonedeljno izvlačenje prodate srećke u ukupnom iznosu od 336 miliona dolara, dok su u "Mega milionsu" predviđali brojku od 319 miliona dolara.

 

 

- Zbog tako velike prodaje, džekpot bi na kraju mogao da iznosi i više od najavljenih 636 miliona, odnosno mogao bi da poraste na oko 645 miliona dolara - rekla je Pola Oto, dodavši da će konačni iznos džekpota biti poznat popodne.

 

Džekpot je počeo da raste 4. oktobra, budući da od tada pa u sledeća 22 nedeljna izvlačenja nije bilo dobitnika. U tom periodu su u SAD prodate srećke u vrednosti od jedne milijarde dolara.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BeliPatuljak

    18. decembar 2013 | 13:04

    Машала (арап. Mā šāʾ Allāh (ما شاء الله) ), У оригиналу значи „Божија воља“, је реч која се изговара када се деси или види нешто лепо и функција јој је да буде против "урока“. Користи се највише у Босни док се у Србији каже „да не чује зло“.

  • Tutor

    18. decembar 2013 | 13:52

    Da nije Božija volja ne bi ni dobili, tako da jeste mašala.

  • Feki

    18. decembar 2013 | 14:49

    Ne shvatam zasto im daju samo 170 miliona ako podignu kes odmah a ako idu preko banke mnogo vise. Jer neko zna zasto ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA