TRAGEDIJA ZBOG NEMARA: Majka zaključala decu i otišla u "provod"?!

- Nju deca uopšte nisu zanimala. Interesovali su je samo provod, kafana i muškarci. Dečica su više bila sama i gladna, nego što su bila sa majkom - kaže komšija majke tragično preminule dece

  • 21

Tragedija koja je juče potresla celu Srbiju, kada je u požaru koji je izbio u kući Mirele Mikulčić (29) stradalo je njeno troje maloletne dece – Maja (2), Dimitrije (3) i Nenad (4) Nikolčić, posledica je nemara majke.

Rezultati istrage ukazuju da su troje mališana, u vreme izbijanja požara bili sami u kući, jer ih je njihova majka Mirela ostavila zaključane i otišla sa prijateljem Ljubom.

Požar je prvi primetio komšija Zoran Milićević koji je pokušao da uđe u kuću, ali nije uspeo zbog zaključanih vrata.

- Znao sam da je Mirela opet ostavila decu samu. Upravo zato sam se još više uplašio za njihove živote, kada sam video da dim i vatra kuljaju iz kuće. Sve bih danas dao samo da su živi - kaže Milićević.

Komšije u Velkioj Krsni smatraju da je za sve kriva Mirela.

- Nju deca uopšte nisu zanimala. Interesovali su je samo provod, kafana i muškarci. Dečica su više bila sama i gladna, nego što su bila sa majkom. Istina, njeni roditelji i baka povremeno su dolazili da obiđu i pričuvaju decu, jer ih je majka zapostavljala i ostavljala i po ceo dan ili noć same u kući. Da ne govorim o tome koliko su puta komšije priskakale u pomoć. Kad bi ih neodgovorna majka duže ostavljala same, komšije su im donosile hranu. Kada su deca bila zaključana, otvarali su prozor i tako deci doturali hranu i vodu. Mirela je za sve kriva. Nema robije za takvu majku - objašnjava komšija D. L.

Mirelini roditelji okrivljuju i nadležne organe jer nisu reagovali kada su u više navrata prijavljivali socijalnoj službi da Mirela ostavlja decu samu i ne brine dovoljno o njima.

- Mirela je bila dobro dete i devojka. Završila je trgovačku školu, ali posla nije bilo. Zaljubila se u Dejana Maksimovića sa kojim je bila u vezi i živela neko vreme nevenčano. Onda je ostala trudna s Nenadom, gotovo u isto vreme kad je u drugom stanju bila i Dejanova zakonita supruga. I, tako je sve krenulo naopako... Mirela je potom nastavila da se viđa sa tim čovekom, pa rodi i Dimitrija, pa Maju... Deca, kako kažu Mirelini roditelji, nisu „kriva", ali su ipak bila veliki teret za njena nejaka pleća, kao i sve veća beda u koju je upadala - reči su sadašnje supruge oca preminule dece Marijana Mikulčić.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fizioterapeut

    19. decembar 2013 | 06:55

    Sadašnje supruge???... Bože mi oprosti pa ovde se ne zna ko je s'kim...suze same teku.... :'(

  • mademoiselle

    19. decembar 2013 | 00:36

    Strasno!!!! Greote decijih zivota! Danas je svako majka pih

  • Niko bitan™

    19. decembar 2013 | 07:43

    Sad svi sve znate... Zasto neko nesto nije preduzeo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA