VUČIĆ: Mercedes u martu, hoćemo i Ferero

Nemačka kompanija Mercedes trebalo bi da sklopi saradnju sa jednom farbrikom autobusa. U toku pregovori sa proizvođačem čokolade Ferero, najavljuje Vučić

  • 6

Očekuje se, rekao je on, da će nemačka kompanija Mercedes-Benc do marta sklopiti saradnju sa najmanje jednom farbrikom autobusa u Srbiji. U toku su i pregovori sa italijanskim proizvođačem čokolade Ferero o investicijama u poljoprivredi, izjavio je u intervjuu za novinsku agenciju "Blumberg njuz" prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Ekonomska prognoza za 2014. je možda pesimistična, ali troškovi zaduživanja Srbije sigurno neće rasti i privredni rast će iznositi najmanje jedan odsto, podstaknut daljim jačanjem automobilske industrije, poljoprivrede i prehrambene industrije, kao i zaustavljanjem pada aktivnosti u građevinskom sektoru, rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. decembar 2013 | 00:24

    Kupice tata sinu i Mercedes i cokoladu...

  • srle

    19. decembar 2013 | 23:38

    Mercedes zamenio IKEU

  • Raša

    20. decembar 2013 | 02:36

    Gospodine Vučiću, Iskreno, ne znam da li pričate bajke ili ne, ali sve što pričate zvuči tačno kako treba, pružajući mi barem na trenutak osećaj neke izvesnosti i sigurnosti. Toliko puta smo bili ohrabrivani i iznevereni, da ne vidim više razliku istine od laži, jer je sve to, bar do sada, bila laž. Zaista bih voleo da Vam verujem i da nisam ovoliko utrnuo od laži, obmana, pljačkanja i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA