TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Zbog retrovizora dve osobe izgubile život!

Nedaleko od Vinkovaca, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli su vozač kamiona (57) iz Makedonije i vozač (37) "opel astre". Na putu D -46 između Slakovaca i Orolika čudan splet okolnosti doveo je do ove tragične nesreće

  • 6

Nedaleko od Vinkovaca, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli su vozač kamiona (57) iz Makedonije i vozač (37) "opel astre". Na putu D -46 između Slakovaca i Orolika čudan splet okolnosti doveo je do ove tragične nesreće.

Pri mimoilaženju "mercedes" kamiona makedonskih registracija, koji je imao i priključno vozilo, i kamiona "volvo" s priključnim vozilom srpskih registracija oštetili su se retrovizori dvaju vozila. Posle incidenta vozač kamiona makedonskih registracija, 57-godišnji Makedonac, izašao je iz šlepera i krenuo prema drugom kamionu.

U tom trenutku je na njega naletela "opel astra" vukovarskih registracija kojom je upravljao Zoran Lučić (37) iz Berka. Opel je zatim udario u zadnji deo kamiona srpskih registracija. "Astra" je uništena do neprepoznatljivosti.

Vozač "astre" i vozač kamiona iz Makedonije preminuli su na mestu događaja. Vozač kamiona iz Srbije nije povređen.

Policija još istražuje okolnosti nesreće.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA