MONSTRUOZNO: Bogataš ubio trudnu suprugu, žrtva zakopana u Olimpijskom parku u Londonu!

Robert Ekejreb (39) usmrtio je suprugu Li Hua Ćao kada je ona bila u 22. nedelji trudnoće. Sumnja se da je angažovao jednu od najpoznatijih britanskih kriminalnih grupa da se nakon ubistva pobrinu za njeno telo

  • 7

Multimilioner Robert Ekejreb (39) optužen je da je 2006. godine u Londonu počinio ubistvo svoje trudne supruge Li Hua Ćao, koja je tada imala 27 godina. Sumnja se i da je angažovao jednu od najpoznatijih britanskih kriminalnih grupa da se nakon ubistva pobrinu za njeno telo, za koje se veruje da je zakopano u Olimpijskom parku, iako telo nije pronađeno.

Optuženi je živeo u stanu sa pozlaćenim toaletom i tepihom vrednim 45.000 funti, što je sasvim odgovaralo žrtvi, jer je, kako kaže njena porodica, doputovala na Zapad da bi se bogato udala. Li Hua Ćao je radila kao striptizeta i svog budućeg supruga upoznala je kada joj je platio 270 funti da igra u njegovom krilu.

Par se venčao u Kini, a intimnu ceremoniju ponovili su ubrzo i u Londonu kako bi i tu ozvaničili svoju vezu. Njihova veza se okončala tek kada je on zbog svoje ljubomore, opsesije i nestabilnosti izbo suprugu u 22. nedelji trudnoće, nakon što je insistirao da se testovima potvrdi njegovo očinstvo.

Njen nestanak je porodica prijavila tek početkom 2007, a policija do 2010. nije uspela da nađe nijedan trag. Tek te godine se istraga o nestaloj osobi preimenovala u istragu ubistva.

Trenutno je u toku i istraga o povezanosti osumnjičenog sa kriminalnom organizacijom "Porodica Adams", za koju se sumnja da je odgovorna za preko 25 ubistava.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA