Uz pretnju pištoljem tražio posao u Meku!

Tevin Kivil Monro (31) zahtevao je da ga zaposle u restoranu brze hrane u američkom gradu Norfolk. Kada mu je menadžer objasnio da restoran trenutno ne prima nove radnike, Monro je zadigao majicu i pokazao menadžeru pištolj

  • 1

Američka policija u Norfolku uhapsila je Tevina Kivila Monroa (31) jer je uz pretnju pištoljem tražio da ga zaposle u restoranu Mekdonalds.

Monro se pojavio u restoranu brze hrane sa zahtevom da vidi menadžera kako bi razgovarao o zaposlenju. Kada mu je on objasnio da restoran trenutno ne prima nove radnike, Monro je zadigao majicu i pokazao menadžeru pištolj.

Ipak, menadžer je reagovao više nego prisebno. Doneo je Monrou da popuni aplikaciju za posao, a nakon toga je pozvao policiju.

Monroa su policajci uhapsili dok je popunjavao formular. On je optužen za nedozvoljeno nošenje oružja.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dum-Dum

    20. decembar 2013 | 15:34

    Kako je uhapsen zbog nedotvoljenog nosenja oruzija,pa zar kod njih, po onom njihovom amandmanu,nije dozvoljena kupovina nosenje oruzija? Ili je to zabranjeno samo crncima ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA