Ukinuta presuda profesoru koji je bludničio nad devojčicama!

- Po nalazu Apelacionog suda, žalbe branioca okrivljenog koje se odnose na osuđujuće, ali i prvog osnovnog tužioca u odnosu na deo oslobađajuće presude, osnovane su - navodi se u odluci kojom je naloženo novo suđenje

  • 8

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Prvog osnovnog suda kojom je penzionisani profesor matematike Miladin Đ. (67) bio osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad tri devojčice kojima je privatno držao časove!

Profesor je, ukinutom presudom, bio oslobođen optužbi da je isto krivično delo izvršio nad još dve devojčice.

- Po nalazu Apelacionog suda, žalbe branioca okrivljenog koje se odnose na osuđujuće, ali i prvog osnovnog tužioca u odnosu na deo oslobađajuće presude, osnovane su - navodi se u odluci kojom je naloženo novo suđenje.

Optužnicom se Miladinu Đ., koji je svojevremeno bio direktor dve osnovne škole u Beogradu, stavlja na teret da je vršio nedozvoljene polne radnje od oktobra 2010. do aprila prošle godine nad devojčicama starim 14 godina. Kako se sumnja, on je u tom periodu u stanovima roditelja deci davao privatne časove, tokom kojih je zavlačio ruke ispod njihove odeće, dodirivao ih po grudima i genitalijama, grlio i ljubio kako bi sebe seksualno zadovoljio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mićko

    20. decembar 2013 | 18:07

    Alo bre ljudi preispitajte rad tog apelacionog suda, pa svu bagru oslobodise. Sta je bre to vise !!!!

  • Milan

    20. decembar 2013 | 17:31

    Ukinuo bih ja njega

  • Igor

    20. decembar 2013 | 19:42

    Samo vi pustajte bolesnike na slobodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA