Ženi čija su deca izgorela u požaru određen pritvor!

Mireli Mikulčić, inspektori su na ruke stavili lisice čim je sahrana njene dece završena. Večeras, pritvor joj je određen, zbog opasnosti od bekstva, kao i da boravkom na slobodi ne bi uticala na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani

  • 12

Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda odredio je večeras, posle saslušanja, pritvor do 30 dana Mireli Mikulčić iz Velikog Krsne, čija su deca stara dve, tri i četiri godine nastradala u požaru koji je u utorak izbio u trošnoj kući u kojoj su živeli.

Tužilaštvo je majci pokojnih Nenada, Dimitrija i Maje stavilo na tereti izazivanje opšte opasnosti koja je dovela do tragedije u kojoj su mališani nastradali. Ukoliko se tokom postupka dokae da je kriva, njoj preti kazna do osam godina zatvora.

Pre nego što joj je određen pritvor, tužilac je saslušao Mirelu Mikuličić. Prema nezvanicnim informacijama, ona je izjavila da nije kriva i pokušala da objasni da je decu ostavila samu na svega nekoliko minuta. Navodno je rekla da je samo na kratko otišla do komšinice da pozajmi makaze, kada je buknuo požar. Tužiocu je, plačući, pokušala da objasni i da je decu zaključala u kući, da ne bi izlazili napolje dok je ona odsutna.

Nenad (4), Dimitrije (3) i Maja (2) sahranjeni su juče. Njihovoj majci inspektori su lisice na ruke stavili čim je obred završen.

Večeras, pritvor joj je određen, zbog opasnosti od bekstva, kao i da boravkom na slobodi ne bi uticala na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    20. decembar 2013 | 19:47

    Zasto niste uhapsili oca te dece koji ich je napustio , vec nju nesrecnicu koja je bila njihova robinja. Kako vas nije sramota . Gde je ovde pravda za zene Sram vas bilo .

  • issss

    20. decembar 2013 | 20:05

    Jooooj tugo ...pa dje ce joj veća kazna izgubila 3 djece...ne dao Bog nikom !

  • GoranM

    20. decembar 2013 | 19:36

    Pa gde će ona nesrećnica da pobegne, tužno naše pravosuđe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA