Albanski hakeri srušili sajt Fakulteta bezbednosti!

Albanski hakeri "Kosova Warriors Group", srušili su sajt Fakulteta bezbednosti i ostavili poruku da će tražiti odštetu zbog ratova i "svoja prava na okupiranim teritorijama"

  • 16

Sajt Fakulteta bezbednosti srušen je od strane albanskih hakera sa Kosova koji su na sajtu ostavili poruku "Mi smo albanski hakeri, niko ne može da nas zaustavi, osim Alaha". Hakeri se pretstavljaju kao "Kosova Warriors Group".

Oni na sajtu poručuju, na albanskom jeziku, da će Albanci tražiti odštetu zbog ratova i "svoja prava na okupiranim teritorijama".

Okačili su i pesmu pevača Miruša Kabašija "Ja sam kosovski Šiptar" i napisali "Kosovo je Albanija".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anders

    20. decembar 2013 | 20:48

    Eeeee drzavo jadna li si...kad sajt fakulteta za bezbednost zajasu...to nije firme neke sajt vec ustanove za obuku bezbednjaka...Vucicu sazovi sastanak hitno i locirajte te koji su to uradili...Da vidim da padne sajt Pentagona ili CIA...eee za 24 sata ga nadju pa makar da je na severni pol pobratim..

  • Vrach

    20. decembar 2013 | 20:54

    Ovo hakerisanje, sto bi stari narod znao da kaze, "pasja trka". Nije vredno paznje. Grupa strebera koji ne izlaze iz svojih bednih misijih rupa, srusi website I pusti pesmu "uspeo sa u zivotu"...

  • BigFoot

    20. decembar 2013 | 21:26

    E, moj fakultetu i moja bezbednosti. Koga li i čemu vi učite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA