Sekretarica morala da potpiše da će spavati sa šefom!

- Luiđi je bio opsednut sa mnom. Naterao me da potpišem. Nisam mogla odbiti. Nisam mislila da činim nešto loše. Sada je moj život noćna mora - izjavila je sekretarica Lucija Zingarielo (32)

  • 5

Italijanski političar Luiđi de Fanis (53) navodno je ponudio sekretarici Luciji Zingarielo (32) platu od 36.000 evra godišnje u zamenu za seksualne usluge.

Policija je u istrazi pronašla kopiju ugovora o radu. Papir je bio pocepan, ali su istražitelji uspeli da slože priču.

Zingarielo je, naime, morala da potpiše ugovor prema kojem će najmanje četiri puta mesečno pružati seksualne usluge šefu. A, ona je kasnije priznala i kako se pridržavala ugovora.

Sekretarica je inače dala otkaz na stalnom poslu, jer se brinula o bolesnoj majci i prihvatila posao od tri radna dana.

- Luiđi je bio opsednut sa mnom. Naterao me da potpišem. Nisam mogla odbiti. Nisam mislila da činim nešto loše. Sada je moj život noćna mora - rekla je Zingarielo za italijanske medije.

Policija je istragom otkrila kako je političar podmićivao kompanije, proneverio regionalni novac i koristio službeni automobil za privatna putovanja.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    21. decembar 2013 | 16:05

    Hahaha....on je bar ministar,a u mom gradu od 10.000 ljudi ima takvih šefova koliko hoćeš. ..prijavljeni i objašnjenje policije i suda je "NIJE BILO PRISILJAVANJA VEĆ DOBROVOLJNO"....Kasne Italijani za nama baš baš. ..

  • sasa

    21. decembar 2013 | 17:09

    pa sta bi ona htela,da radi tri dana nedejno,i da ima platu 3000e(sto je i u Italiji odlicna lova) i da mu ne da!kao prisilio je,ma nemoj!!!

  • lvan

    21. decembar 2013 | 19:28

    Severice, ne lupetaj kad nemas pojma. Ugovor je konzumiran. Dobijala je pare, pruzala usluge.... Btw, ako ja zakljucim ugovor da ti prodam kilo kokaina, jel taj ugovor regularan? Ovo je zloupotreba polozaja... Cuti i studiraj tu trecu godinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA