STRAVIČNI NAPAD: Udarali ženi glavu o zid preteći joj pištoljem

Dva naoružana razbojnika, sa fantomkama na glavama, upala su u stan M.S. (40) iz Kuršumlije, udarali joj glavu u zid i tražili novac. Za to vreme, njen osmogodišnji sin spavao je u stanu

  • 1

Dvojica naoružanih razbojnika upala su u stan M.S. (40), iz Kuršumlije, udarali joj glavu u zid i, preteći pištoljem, tražili da im da sav novac koji je imala u stanu. U stanu se pored M.S. nalazio i njen osmogodišnji sin koji je spavao.

Iz istrage saznajemo da su vrata od stana bila otključana, te su razbojnici iznenadili ženu i pod prislilom joj uzeli novac, pri čemusu izvršili premetačinu stana i pobegli.

Povređenoj M.S. pomoć je ukazana u Kuršumlijskom Domu zdravlja, a pripadnici policijske stanice u Kuršumliji intezivno tragaju za razbojnicima.

Uviđaj lica mesta izvršili su nadležni organi, a samo pre nekoliko dana lice naoružano pištoljem upalo je u jednu Kuršumlijsku prodavnicu tražeći od radnice uz uperen pištolj da mu da sav pazar.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 032

    24. decembar 2013 | 23:37

    Albanci? Oni operišu dole, a ako su oni, to objašnjava nepotrebno iživljavanje nad jadnom ženom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA