Poginuo u sudaru autobusa i automobila na putu Kraljevo - Kragujevac

- Automobil je podleteo pod autobus i morale su spasilačke ekipe da intervenišu, odnosno da seku automobil, kako bi izvukle vozača - rekao je načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu Radoica Kočović

  • 0

U sudaru automobila i autobusa, koji se dogodio oko 21 čas,  kod sela Kolakovići na putu Kraljevo - Kragujevac, poginuo je vozač automobila, dok je vozač autousa lakše povređen, izjavila je portparolka Policijske uprave u Kraljevu Kristina Nikolić.

- Vozač automobila, registarskih oznaka Maribora u Sloveniji, poginuo je na licu mesta u zaseoku Kolakovići u selu Vitanovac, na putu Kraljevo - Kragujevac. Vozač autobusa je prebačen u kraljevačku bolnicu, a niko od 10 putnika u autobusu nije povređen - rekla je Nikolićeva.

Ona je navela da je saobraćaj na ovom putu bio u prekidu između 21 i 22 časa, a da u ovom trenutku vozila saobraćaju alternativnim putem zbog uviđaja koji je u toku. Načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu, Radoica Kočović, rekao je Tanjugu da je u trenutku udesa automobil išao iz pravca Kragujevca ka Kraljevu, dok je autobus išao za Beograd.

- Automobil je podleteo pod autobus i morale su spasilačke ekipe da intervenišu, odnosno da seku automobil, kako bi izvukle vozača - rekao Kočović.

Kako je za Tanjug izjavio Zvonko Veselinović, direktor Zdravstvenog centra "Studenica", vozač autobusa je imao samo lakšu povredu koja je medicinski zbrinuta u Službi hitne pomoći i pušten je kući.

- Povreda vozača čak nije ni zahtevala da on dođe u bolnicu, ali mi smo uradili lekarsku intervenciju i potom ga pustili - rekao je Veselinović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA