ZBOG SVAĐE OKO ČETNIKA I PARTIZANA: Bivši žandarm ubio čoveka oklagijom!

Uhapšeni pripadnik Žandarmerije Dalibor T. (29) zajedno s Goranom Ž. (43) sumnjiči se da je nakon svađe oklagijom usmrtio Bobana Dumbelovića (42)

  • 17

Užička policija juče je uhapsila Gorana Ž. (43) zvanog Žika Bosanac, koji se zajedno s ranije uhapšenim Daliborom T. (29), suspendovanim pripadnikom Žandarmerije, sumnjiči za ubistvo Užičanina Bobana Dumbelovića (42).

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt Dumbelovića u nedelju nastupila nasilno usled prestanka moždanih funkcija od udaraca tupim predmetom i pesnicom. Isprva je bilo poznato da je žandarm pesnicom nekoliko puta udario nastradalog, a u stanu Žike Bosanca nađena je i oklagija s tragovima krvi, koju je, kako se sumnja, koristio u tuči.

- Njih trojica su se našli još u subotu po podne, a potom su u Goranovom stanu s društvom proveli celu noć između subote i nedelje i popili veliku količinu alkohola. Počeli su da se prepucavaju međusobno, nakon čega su se posvađali, ni manje ni više nego zbog četnika i partizana! Potom je usledila tuča u kojoj je žandarm udario pesnicom Dumbelovića, koji se srušio. On, međutim, nije odmah preminuo, već se nekoliko sati kasnije oteturao iz kuće i pao na stepenice - kaže izvor iz istrage.

Jedan od komšija ujutru je video telo i pozvao Gorana da ga pita šta se dešava, nakon čega je Goran uneo Dumbelovića u kuću i smestio ga u krevet.

Tek u popodnevnim satima pozvao je policiju i rekao da je kod njega drug koji se ne pomera i koji se verovatno predozirao. Iako je uskoro otkriveno da je reč o ubistvu. U prvi mah hapšen je samo Dalibor T, pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije, koji je svojevremeno suspendovan.

Međutim, inspektori su naknadno u Goranovoj kući našli oklagiju s krvavim tragovima kojom je i najverovatnije Goran udario žrtvu. Njih dvojica se sada terete za ubistvo u saučesništvu. Za uhapšenog Užičanina Gorana pojedini meštani tvrde da je u Francuskoj, u kojoj je dugo živeo, ležao u zatvoru zbog ubistva, dok ga se drugi opet više sećaju po tome što je svojevremeno jednoj slepoj devojčici iz Užica poslao novac za lečenje, iako je nije poznavao.

- Moj sin je otišao kod Žike tog dana. Policija mi je rekla da su ga tukli i da je umro od batina. Svašta se priča, ali moj sin nikada nije uzimao drogu. Tačno je da je voleo da popije, ali nikad nije pravio incidente. Ranije je radio kao vozač i u prodavnicama, ali u poslednje vreme je bio nezaposlen. Mučili smo se, muž mi umro pre osam godina, a sad sam izgubila i sina jedinca. Ne znam šta da vam kažem, idemo danas da preuzmemo telo i da ga sahranimo u 13 sati u naselju Sarića osoje - kaže Bobanova majka Rusa Dumbelović.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bora

    26. decembar 2013 | 14:45

    Ispade ova zandarmerije najveca mafija.

  • Vasil Zhivkov

    26. decembar 2013 | 15:29

    turci i siptari evo dodjose do pola Srbije a vi se jadovi ubijate oklagijama oko Partizana i Četnika pu jebo vam pas mater seljacku.

  • Mile

    26. decembar 2013 | 14:54

    Mesto danas da se brinu o mukama u srbiji,a oni istoriju spominju i ubijaju se medjusobno,u kojem veku mi zivimo breee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA