Izručen Srbiji zbog ubistva žene u Beogradu 2001.

Dejan Đaković iz Pljevalja izručen je danas Srbiji radi izdržavanja kazne od 12 godina zbog ubistva Zore Pavlović (63) iz Beograda 2001. godine. Đaković je tada iz Zorinog novčanika uzeo 170 maraka, tri zlatna lanca i prsten

  • 6

Interpol Podgorica, uz asistenciju službenika Posebne jedinice policije, izručili su danas Srbiji Dejana Đakovića iz Pljevalja, na osnovu međunarodne poternice Interpola Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora od 12 godina.

Đaković je, kako prenose "Vijesti", 17. marta 2001. godine, prilikom razbojništva, ubio Zoru Pavlović (63) iz Beograda, u njenom stanu u Radničkoj ulici. Ubica je tada iz Zorinog novčanika uzeo 170 maraka, tri zlatna lanca i prsten, a deo novca je potrošio na kupovinu droge.

Crnogorska policija je danas Srbiji izručila i državljanina Srbije N.T, koji je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 11 godina i 11 meseci.

Kako prenose "Vijesti", ekstradicija je obavljena i radi obezbeđivanja njegovog prisustva u krivičnim postupcima koji se protiv njega vode u Osnovnom sudu u Nišu.

Istovremeno je državljanin Crne Gore Đ. R. (33), rođen u Nikšiću, izručen iz Srbije u Crnu Goru. Za njim je raspisana međunarodna poternica, a traži se na osnovu naredbe Osnovnog suda u Nikšiću, radi obezbeđivanja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje isprave u produženom trajanju.

(Telegraf.rs / FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja subota

    26. decembar 2013 | 00:59

    Kakav idiot,za 170 maraka robija 12 godina!! Ima nas raznih budala,ali ovaj je sve zajebao...

  • XXXX

    26. decembar 2013 | 06:07

    Kakva idiotska država i zakon, za ubistvo prvog stepena 12 god, od tih 12 odslužit će možda 8, nije ni čudo što ima toliko kriminala

  • Melanija

    26. decembar 2013 | 03:49

    Kakvih 12 godina? Pa to je malo.Trebao je dobiti dozivotno.Koji komad budale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA