Spasavao devojku od smrti, ne znajući da mu je ćerka! (VIDEO)

Dok je Stiv Vitkomb izvačio ćerku iz smrskanog vozila, nije je odmah prepoznao. Reagovao je brzo kada je spazio nesreću, ali, nažalost, na kraju je preminula

  • 0

Stiv Vitkomb, vatrogasac volonter, pokušao je da spase ženu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Badnje veče, uoči katoličkog Božića, i saznao ne samo da umire, već da je to njegova ćerka!

Stiv je reagovao brzo kada je video nesreću u Bruklajnu u SAD, ali je njegova ćerka Kejti Hamilton (30) na kraju proglašena mrtvom. Navodno, njeno vozilo udario je džip otpozadi i gurnulo je na drugu traku, gde su saobraćala ostala vozila. U tom trenutku je drugi automobil udario u "glavu" njenog vozila.

Dok je izvlačio ćerku iz smrskanog vozila, nije je odmah prepoznao. Druga dva vozača nisu povređena i neće biti podignute krivične prijave protiv njih. Izveštaji ukazuju da nedozvoljena brzina nije uzrok nesreće, više je moguće da je došlo do neopreznosti u vožnji.

Preminula Kejti nije jedino ostavila oca u žalosti, ona je imala bebu i bila je mlada majka.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA