Pogledajte kako su prebili ukrajinsku novinarku! (VIDEO)

Kamera iz automobila prebijene novinarke Tatjane Černovil (34) snimila je filmsku jurnjavu. Tatjana je nakon nekoliko pokušaja da pobegne svojim kolima na kraju ipak zaustavljena. Mladići su izašli iz kola, a epilog je unakaženo lice ukrajinske novinarke

  • 10

Brutalno. Dan nakon napada na Tatjanu Černovil (34), novinarku iz Ukrajine koja je pretučena zbog svog pisanja, na Jutjubu se pojavio snimak batinaša!

Napad na Tatjanu dogodio se dok se vraćala kući sa posla. Džip, u kojem je bilo nekoliko mladića, pokušao je da preseče put novinarki.

Kamera iz automobila prebijene novinarke snimila je filmsku jurnjavu. Tatjana je nakon nekoliko pokušaja da pobegne svojim kolima, ali je na kraju ipak zaustavljena. Černovilova je pokušala da pobegne, ali su i mladići izašli iz kola.

Oni su je oborili na zemlju i brutalno je pretukli, unakazivši joj lice.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Me

    26. decembar 2013 | 17:19

    Boze spasi nas budala

  • xyz

    26. decembar 2013 | 23:27

    Dragi Ivane, ja pitam za dokaze, potvrde, bilo koji nagovestaj istine/pozadine. Umesto toga i tekst clanka, kao i ti, ne nudi nista osim izbacivanja parola, pamfleta i neutemeljenog vredjanja. Takva su izbacivanja parola i osudjivanja pre suda slala ljude u Gulage, Gole otoke i Gvantanama...

  • xyz

    26. decembar 2013 | 19:00

    Otkud znate da je "pretucena zbog svog pisanja"? Koji su dokazi za to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA