UDAR NA MEDIJE: Bačena bomba na redakciju Vijesti u Podgorici!

Eksploziv je bačen ispod prozora kancelarije glavnog i odgovornog urednika Mihaila Jovovića. Uključujući njega, u redakciji je bilo petnaestak ljudi i na sreću niko nije povređen

  • 2

Eksploziv velike razorne moći bačen je oko 23.35 na redakciju podgoričkog dnevnika "Vijesti", ali na sreću nije bilo povređenih.

Eksploziv je bačen ispod prozora kancelarije glavnog i odgovornog urednika Mihaila Jovovića, koji se u tom trenutku nalazio u kancelariji, ali nije povređen.

Od jake detonacije demolirane su podrumske prostorije i polomljena su stakla na prozorima nekoliko kancelarija, javlja portal Vijesti.me.

U trenutku eksplozije u redakciji je bilo petnaestak ljudi, i na sreću niko nije povređen.

Najnoviji napad eksplozivom je nastavak serije napada na redakciju "Vijesti". Redakcija je kamenovana 8. novembra, kada su tri, i dalje nepoznata, muškarca prišla glavnom ulazu redakcije, razbila prozor i kamenovala redakciju.

"Vijesti" su napadnute i tokom Parade ponosa, kada je dva puta kamenovana redakcija i polomljeno nekoliko prozora.

U avgustu je ispred kuće novinara "Vijesti" Tufika Softića bačena eksplozivna naprava, a prethodno su fizički napadnuti novinarka Olivera Lakić, Mihailo Jovović, direktor lista Željko Ivanović, podseća portal ovog lista.

(Telegraf.rs/ Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Milo

    27. decembar 2013 | 13:32

    Jesam li reka da bačiš plastiku, a ne petardu...jađo! Oooo...s' kim ja radim, majko mila!

  • Mirjana

    27. decembar 2013 | 11:27

    Kao nezna se ko to baca bombe po Podgorici.Pa tamo se nista nemoze sakriti od krimi rezima i mafije koja vlada drzavom Crnom Gorom.Don Milo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA