ĐUKANOVIĆ PRETI: Smene ako ne rešite slučajeve

- Napadom na redakciju Vijesti i nedavnim napadom na šefa policije u Baru "baca se rukavica u lice državi" - izjavio je premijer Crne Gore

  • 0

Milo Đukanović je u intrevjuu podgoričkoj televiziji Atlas zapretio smenama u policiji i tuzilaštvu ukoliko napadi na dnevnik Vijesti i načelnika barske policije Miloša Radulovića ne budu rasvetljeni. Napadom na redakciju Vijesti i nedavnim napadom na šefa policije u Baru "baca rukavica u lice državi", rekao je Đukanović.

- Očigledno da određene strukture u crnogorskoj državi smatraju da se na taj način mogu šegačiti sa državom. Policija i tužilaštvo će morati da pored deklarativne opredeljenosti dokažu I kompetentnost da se suoče sa tim problemima. Ili će biti menjani...Ako nismo sposobni da stanemo tome na put, ostavljamo utisak da gubimo rat sa kriminalom - poručio je premijer.

U sinoćnjem bombaškom napadu na redakciju Vijesti niko nije povređen i to je najnoviji u nizu napada na uticajnu novinu.

Direktor novine Željko Ivanović napad je okarakterisao kao "teroristički atak" i pokušaj ubistva glavnog i odgovornog urednika Vijesti Mihaila Jovovića, a kao odgovorne označio je premijera I vladu.

Šef barske policije Miloš Radulović napadnut je početkom sedmice kada je nepoznata osoba bacila ručnu bombu na njegov stan u Podgorici. To je treći napad u poslednje vreme na načelnika policije u Baru, gradu u kojem deluje više kriminalnih grupa.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA