Od Mila traže novac, stipendije, zaposlenje...

Crnogorskom premijeru stiglo je više od 3.000 predstavki građana, što je skoro četiri i po puta više nego lane, a molbe su se najčešće odnosile na finansijsku pomoć, kao i na pomoć prilikom zapošljavanja

  • 4

Crnogorskom premijeru Milu Ðukanoviću tokom ove godine stiglo je više od 3.000 predstavki građana, što je skoro četiri i po puta više nego lane, a molbe su se, najčešće, odnosile na razne vrste finansijske pomoći, kao i za pomoć prilikom zapošljavanja.

Savetnica premijera i šef Biroa za komunikaciju sa građanima Valentina Radulović-Šćepanović kazala je da su na adresu Ðukanovića ove godine stigle 3.153 predstavke građana iz svih krajeva Crne Gore, što je skoro četiri i po puta više nego lane, kada su se predsedniku vlade obratile 723 osobe.

Prema njenim rečima, građani Crne Gore se premijeru najčešće obraćaju za različite vrste finansijske pomoć - jednokratne novčane pomoći, stipendije, sponzorstva, sredstva za lečenje i slično.

- Te molbe se odnose na pomoć za odrađivanje pripravničkog staža, zasnivanje radnog odnosa i pomoć za dobijanje rešenja za zasnivanje stalnog radnog odnosa - navela je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    29. decembar 2013 | 13:55

    Mi crnogorc smo jedini narod na svijetu koji ima tri majke 1. Onu sto nas rodi 2. Rusiju 3.Srbiju :)

  • Bogdan

    29. decembar 2013 | 23:27

    Crnogorac- neces mi TI uciti ko sam i sto sam - ja nisam iskompeksiran kao ti i tebi slicni!

  • Alpski srbin

    29. decembar 2013 | 13:46

    Mile Ronhil moze samo da jim pomogne oko cigara, a i to je veliki MOZDA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA