Taksisti voze dobrovoljce besplatno do Sava centra! (FOTO)

Taksisti "Beotaksija" i "Naxis"-a voze besplatno dobrovoljce do Sava Centra odakle će se autobusima uputiti u Šabac da pomognu najugroženijima. Gradonačelnik Siniša Mali izjavio da je ponosan što je gradonačelnik Beograda

  • 6

Taksisti iz "Beotaksija" i "Naxis"-a voze od večeras besplatno sve zainteresovane do Sava Centra gde se okupilo oko 5.000 ljudi, koji su spremni da se autobusima upute u Šabac i pomognu svima koji su u nevolji.

- Za sve one koji budu krenuli ka Sava centru i pozvali broj 19999, imaće besplatan prevoz - potvrdili su za Telegraf operateri "Beotaksija".

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je večeras obišao dobrovoljce ispred Sava centra izjavio je da je ponosan što je gradonačelnik ovakvim ljudima i ovakvog grada!

Dobrovoljce je pozvao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, jer je situacija sa poplavama u Srbiji mnogo teža od onoga što je prikazano.

Prema poslednjim infrmacijama, mole se građani da večeras više ne idu ka Sava Centru, jer je već oko 40 autobusa otišlo ka Šapcu. Za sada je stiglo njih 15 na teren.

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA