DA LI SU NORMALNI?! U Ostružnici srušili nasip da bi došli do vikendica!

Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi

  • 45

Meštani Ostružnice počeli su samoinicijativno da uklanjaju džakove sa nasipa, koji su napravljeni kako bi sprečili poplave, da bi došli do svojih kuća i vikendica.

Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani i ljuti jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi. S obzirom na katastrofalne poplave koje su se dogodile u Obrenovcu, mnogi ne mogu da shvate zašto su pojedinci spremni da žrtvuju tuđe živote zbog ličnih stvari.

Već nekoliko dana, Srbija se suočava sa najgorim poplavama kakve se ne pamte više od sto godina. Do sada je evakuisano 31.873 lica sa ugroženih područja. Danas je proglašena trodnevna žalost, koja će trajati do petka, zbog svih ljudi koji su nastradali u poplavama.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    21. maj 2014 | 12:56

    da su ti doticni vukli dzakove sa peskom ne bih to radili ja sam na tim radovima zaradio gips na desnoj ruci a oni se zajebavaju.

  • Laza dr Lazarevic

    21. maj 2014 | 13:08

    Zna se cije su vikendice, ime prezime, krivicna prijava i odma u aps!

  • Prof.Biologije

    21. maj 2014 | 12:57

    Treba ih kazniti da sve porušeno ponovo sami hitno naprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA