POVREDE GLAVE I VRATA: Četiri osobe povređene u 2 udesa!

- Tri osobe su lakše povređene u udesu, koji se dogodio oko 20.15 časova na autoputu kod isključenja za Dušanovac - rekla je Nada Macura

  • 3

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Tri osobe su lakše povređene u udesu, koji se dogodio oko 20.15 časova na autoputu kod isključenja za Dušanovac - rekla je Macura.

Devojka stara oko 18 godina zadobila je povrede glave i levog lakta, ženska osoba stara oko 20 godina zadobila je povredu levog lakta, a mladić star 19 godina zadobio je trzajnu povredu vrata, istakla je Macura i dodala da je sve troje prevezeno u Urgentni centar.

Muškarac star oko 32 godine u udesu oko 22.40 časova u Vojvođanskoj ulici u Surčinu zadobio je povredu leve podlaktice, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, kazala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 80 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarinaNina

    2. jul 2014 | 08:33

    Onaj gore ima neki zesci problem sa omladinom izmedu 18 i 22 god...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA