BG voz ni danas ne ide, policija sklonila radnike sa pruga!

Štrajk radnika Železnica nastavljen je pa BG vozovi ni od jutros nisu krenuli, te su građani prinuđeni na alternativne puteve do svog posla

  • 5

Štrajk radnika Železnica nastavljen je i danas, pa BG vozovi ni od jutros nisu krenuli.

Štrajk radnika "Nege kola" juče je paralisao vozni saobraćaj, a njihov protest na šinama nastavlja se i danas.  Međutim, policija je u toku jutra radnike sklonila sa glavnih pruga, ali depo je i dalje zatvoren.

Velika gužva stvara se na autobuskim stanicama koje predstavljaju alternativne puteve sugrađanima koji su računaju na prevoz vozom.

Gužve su na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu na ulasku u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadovoljna

    2. oktobar 2014 | 12:29

    Ma samo raspalite, vozovi su nam toliko cisti. negovani i uredni, da je štrajk sasvim ok!!! Vi, advokati, milicija, prosveta....samo napred. U ovoj zemlji su jedino ZADOVOLJNI medicinske sestre i tehničari, ali da, zaboravih, to je njihov lični izbor, da oni i njihove porodice žive od humanosti!!!

  • LOL

    2. oktobar 2014 | 18:04

    Kakva je ovo država koja dozvoljava da joj grupa neradnika i bukadžija dovede saobraćaj do kolapsa. Sve to treba strpati u zatvor po hitnom postupku, a ko neće da radi, ne mora, ima nezaposlenih koji će zauzeti njihovo mesto, ali takva bruka ne sme da se dozvoli da svako kome nešto nije potaman blokira saobraćaj.

  • dacha

    2. oktobar 2014 | 13:55

    Још веће гужве су на Батајничком друму а у гсп возилима се стање не може описати као "гужва" јер унутра путници постају већ компактна маса, једно тело са много глава, руку ногу... и понајвише дупета, да простите. Али, у праву сте, нама Батајничанима не треба ни Беовоз, ни гсп, ми смо стока без мозга па се сходно томе и понашју према нама.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA