OD SADA I U BG: U ovom restoranu vas služe seksi konobarice na rolerima (FOTO)

Ono što ovaj restoran odvaja od drugih jesu seksi konobarice koje služe goste na rolerima

  • 8

Restoran "Sugar & Spice" otvoren je sinoć u Beogradu, a nalazi se u sklopu hotela Jugoslavija.

Ovaj restoran za inspiraciju ima srećno vreme 70-ih, šarenilo pop-arta, naivnost i sreću koju donose roleri i hranu koja se objedinjuje pod sloganom : Volimo brzo (spremljenu) hranu, ali ne volimo brzu hranu.

Ono što takođe ovaj restoran odvaja od drugih je to što konobarice služe goste na rolerima. One su “Sweetie” ekipa, imaju imena na poslu i na njih se odazivaju. Zovu se Koko, Dolče, Čili, Hani i Džindžer a između primanja i služenja porudžbina jure se po prostoru i izvode trikove na rolšuama.

Uz di džejeve i ozvučenje koje su koristili Stonsi, kao i disko kugle i jedistveni enterijer, možete da uđete u sred dana u neki sasvim drugačiji film...Toliko različit od svega što ste do sada doživeli.

Sugar and Spice je pancake house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva. Kompletan koktel bar sa najpopularnijim klasičnim koktelima i kreacijama kuce je na raspolaganju gostima.

Tvorac ovog koncepta je Slobodan Bobi Vuković, koji je učestvovao u stvaranju nekoliko popularnih mesta u Londonu, koja posećuju poznate ličnosti.

Ovaj zanimljivi konceptualni ugostitelj je takođe i muzički producent i ekstremni sportista. U Srbiji je kreirao Supermarket, Intergalactic Diner, Sugar and Spice....

Kada smo ga pitali šta je bila inspiracija za "Sugar and Spice", odgovara :

- Ljubav prema koktelima i dobroj i pametnoj zabavi.Vreme 70'-ih, zato što je to bilo vreme pop arta i veselih boja i zvuka.Ljudi su bili srećniji.Odatle ideja za rolšule, da se vrate. To je jedan pokušaj promocije sreće bez puno para - kaže Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    7. novembar 2014 | 18:27

    A ravnopravnost? Ja hoću sexi konobare, ne ponižavati samo ženski rod!!!

  • varg

    7. novembar 2014 | 17:24

    Izgleda zanimljivo,,,

  • Nina

    7. novembar 2014 | 18:33

    Dobra ideja, samo im radna odeca nije nimalo sexy. Ne mora da bude preterano sexy, ali bar malo zenstvenije :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA