TEŠKA NESREĆA: Dvogodišnja devojčica povređena u sudaru!

Dvogodišnja devojčica zadobila je povredu i oguljotinu čela, a ženska osoba stara 24 godine imala je krvarenje iz nosa, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura

  • 4

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno pet osoba, među kojima i dvogodišnja devojčica.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 20.35 časova na obilaznici oko Beograda, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dvogodišnja devojčica zadobila je povredu i oguljotinu čela, a ženska osoba stara 24 godine imala je krvarenje iz nosa, istakla je Macura i dodala da su obe prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star 81 godinu je u udesu oko ponoći na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca zadobio trzajnu povredu vrata, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 60 godina je u udesu oko 2.30 časova na kružnom toku Trga Slavija zadobio trzajnu povredu vrata, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Žena stara oko 25 godina je u udesu oko 23 časa na autoputu kod "Autokomerca" zadobila glavobolju, a prevezena je u Urgentni centar, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belogradjan

    9. decembar 2014 | 09:33

    Kakav je ovo djavo uaao u nas samo neki udesi

  • Peca

    9. decembar 2014 | 16:28

    Svaki dan izveštaj kao sa bojnog polja, a trenutno nismo u ratu.Državo ako te ima i ako uopšte znaš uradiiiii neštooooo. Izginuše nam istari i mladi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA