HIT: Evo šta vam Nada Macura poručuje za Svetog Nikolu

Nada Macura uputila je svim sugrđanima savet kako danas da se ponašaju ukoliko slave Svetog Nikolu ili pak idu u goste

  • 11

Posle nekoliko turbulentnih dana i večeri noćas je u Beogradu bilo mirno. Hitna pomoć je obavila ukupno 120 intervencija, od čega 13 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali oni sa srčanim problemima.

Nada Macura uputila je svim sugrđanima savet kako danas da se ponašaju ukoliko slave Svetog Nikolu ili pak idu u goste, piše "Blic".

- Polovina Beograđana danas prima, a polovina ide u goste, na Svetog Nikolu. Budite umereni u jelu, a alkohol nemojte da pijete ukoliko treba da sednete za volan. Pošto nas danas očekuje sunčan dan i raspoloženje će biti na visokom nivou - zaključila je Macura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    20. decembar 2014 | 01:34

    Ohhh... Pa, to je nasa Nada... Uvek je tu uz nas da nas posavetuje o onome sto svi znamo... :-D :-D :-D

  • SMB

    19. decembar 2014 | 09:30

    Tezak je put do slave, a jos tezi od slave do kuce!

  • zoca

    19. decembar 2014 | 10:18

    Pobogu ljudi, imate li za portparola HItne pomoci nekog mladjeg I lepseg od ove napumpane babe, nasta lici, postala je za malo portparol I PInka i Skaj + , strasno! Dajte molim vas , maknite je vise sa televizije I medija. Pa nije ona najpametnija u ovom gradu. Koju god TV stanicu ukljucim pojavi se ona! Muka mi je od nje. Kako je nije sramota, od kako je pocela da se pojavljuje na TV-u brze bolje je napumpala usta, da bar na nesto lici, sramota, nemam reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA