GOLA NARKOMANKA U ZGRADI: Igla joj je virila iz ruke, skinula se do pojasa! (FOTO)

- Devojka je imala manje od trideset godina. U početku nisam znao da li je pijana ili drogirana! Bila je naga do pojasa i suknja joj je bila zadignuta. Klatila se, kolutala očima... - priča jedan od stanara

  • 27

Stanovnici zgrade u samom centru Zemuna, ostali su u šoku nakon što ih je jedne večereri u ulazu dočekao užasan prizor - mlada devojka, svučena do pojasa sedela je i klatila se na stepenicama sa iglom zabodenom u venu!

Sve se dogodilo pre dva dana, oko osam časova uveče. Dugogodišji stanar ove zgade, S. Ć. i njegov dvadesetčetvorogodišnji sin zgranuli su se kada su ispred ulaznih vrata zatekli užasavajuću scenu.

- Devojka je imala manje od trideset godina. U početku nisam znao da li je pijana ili drogirana! Ne daj bože nikome! Videlo se da nije pri sebi i da je pod uticajem neke supstance. Bila je naga do pojasa i suknja joj je bila zadignuta. Klatila se, kolutala očima...

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

U međuspratnom prostoru, ovaj čovek je pronašao dno pivske limenke u kojoj je, kako veruje, kuvan heroin.

- Unutra je vata i vide se tragovi paljenja. Osim šprica i igle, ovo je još jedan dokaz da se radi o narkomanima. U zgradi ima male dece, odmah ispod nas žive dve devojčice. Šta da su one naletele na ovakvu scenu? Ne smem ni da zamislim do čega bi možda došlo - priča zabrinuti muškarac.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

On kaže da ovo nije prvi put da u ulazu zgrade zatiče ljude pod dejstvom opijata.

- Pre par godina, u ulaz je takođe ušla jedna ženska osoba. Isto je sedela na stepenicama. Upitao sam je šta radi, a ona mi je odgovorila da čeka autobus. Zamislite!

I ostali stanari su prilično šokirani. Biserka P. kaže da je uplašena za bezbednost svog sina koji pohađa osnovnu školu.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Ovome se mora stati na put. Neko može da nastrada. Devojka se drogirala u našem ulazu. Bilo ko je mogao da naiđe! Strah me je da izađem iz stana, a kamoli dete da pustim napolje - govori očajna žena.

Na prvom spratu naišli smo na još jednu mladu stanarku, koja nam je ispričala da "ovo nije ništa novo" i da je pre nekoliko godina preskočila muškarca koji je u pridzemlju ležao na stepenicama. Pored njega je bila igla.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Vraćala sam se iz grada i bilo je oko dva sata posle ponoći. Vrata od ulaza u zgradu bila su otključana, pa sam ih gurnula. Ispred mene ležao je muškarac. Prvo sam pomislila da se onesvestio, a onda sam ugledala špric. Bio je gotovo bez svesti. Brzo sam ga preskočila i pobegla u stan.

U pokušaju da spreče dalji tok ovih užasnih događaja, stanari su na ulaz nalepili obaveštenje, kojim apeluju da se vrata nikako ne ostaljaju otključana.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Ovaj deo Zemuna, koji pripada samom centru, važi za miran, porodični kraj, gde se svi osećaju sigurno.

Međutim, ovim incidentima bezbednost stanara je dovedena u pitanje.

(D. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    6. april 2015 | 21:22

    Neka se sazove skup stanara,pa neka rese problem time sto ce se staviti nova vrata i interfon sa kamerom..........

  • .

    6. april 2015 | 21:19

    Tuzno i zastrasujuce!

  • DH

    6. april 2015 | 21:27

    Zivim u Zemunu i ne postoji kraj u Zemunu gde mozes da budes siguran.Ako nisu narkomani,onda su navijaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA