IZRAELSKA GRINFILD INVESTICIJA U BEOGRADU: Predstavljen novi projekat „Zemun Park”!

„Zemun park“ će moći da se pohvali najvećom igraonicom za decu u zemlji, koja će zauzimati više od 1.600 kvadratnih metara, novim konceptom hipermarketa UniverExport, ponudom depoa Uradi Sam, novim poslovnicama „Home Center“ i drugim raznovrsnim sadržajima!

  • 0

Beograd će od 28. maja 2015. godine biti bogatiji za novo mesto okupljanja i zabave građana otvaranjem „Zemun parka“, prvog ritejl parka u glavnom gradu. „Zemun park“ se prostire na preko 16.000 kvadratnih metara i rezultat je izraelske grinfild investicije vredne 25 miliona evra, koja će samo u prvoj fazi omogućiti otvaranje 300 novih radnih mesta. Prvi ritejl park u Beogradu biće mesto prave zabave i kvalitetne porodične kupovine, čiji će sadržaj zadovoljiti svačiji ukus.

Očekuje se da će ka novom „hramu kupovine“ gravitirati više od 400.000 stanovnika prestonice, kojima će to biti najbliža destinacija gde na jednom mestu mogu pronaći sve što im je potrebno.

Posetioci iz Zemuna, Novog Beograda, Zemun polja, Batajnice, Altine i Ugrinovaca, ali i naselja koja su na drugoj strani reke, Borče, Ovče i Krnjače (zahvaljujući Pupinovom mostu), među prvima će moći da vide rezultat rada srpskog inženjerskog tima i građevinskih firmi tokom prethodnih godinu dana, koliko je trajala izgradnja prve faze „Zemun parka“.

Foto: Promo Foto: Promo

„Kroz razvoj ovog projekta, uverili smo se da postoji velika potražnja domaćih i međunarodnih trgovaca za kvalitetnim poslovnim prostorom i verujemo da ćemo u budućnosti imati odličnu saradnju sa poslovnim partnerima, potrošačima i lokalnom zajednicom.

Foto: Promo Foto: Promo

Investicija MIVNE grupe ima za cilj da stvori novo „srce“ Zemuna, u kojem će sve generacije kvalitetno provoditi vreme i uživati u sadržaju koji nudimo. U planu je i proširenje objekta čime će biti otvoreno dodatnih 300 novih radnih mesta“, izjavio je Nir Makdasi, regionalni direktor MIVNE grupe.

Foto: Promo Foto: Promo

O interesovanju trgovaca za „Zemun park“ dovoljno govori i činjenica da je više od 95 odsto prostora već dobilo zakupce. „Zemun park“ je ekološki i energetski efikasan objekat, koji, uz dodatno prečišćavanje, vodu prikupljenu iz kišnice i dela javnog sistema koristi za ponovno zalivanje i čišćenje terena. Što se unutrašnjosti tiče, „Zemun park“ će moći da se pohvali najvećom igraonicom za decu u zemlji, koja će zauzimati više od 1.600 kvadratnih metara, novim konceptom hipermarketa UniverExport, ponudom depoa Uradi Sam, novim poslovnicama „Home Center“ i drugim raznovrsnim sadržajima.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA