MISTERIOZNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU, POVREĐENI MOTOCIKLISTA I PETORO LJUDI: Hitna pomoć intervenisala 109 puta

U 03.05 sati na Zrenjanjinskom putu prevrnuo se automobil, a kada je ekipa Hitne pomoći po pozivu stigla na lice mesta, nije zatekla nikog pored vozila, iako je ono bilo veoma havarisano, rekla je Macura

  • 8

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 109 puta, od kojih 18 na javnom mestu među kojima je i pet saobraćajnih nezgoda, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U prvom udesu, koji se dogodio u 20.22 sati na Smederevskom putu, povređene su dve osobe - muška (25) i ženska (24) i prevezene u Urgentni centar, a oko sat vremena kasnije na uglu Darvinove i Braće Jerkovića povređen je 46-godišnji motorciklista, koji je zbrinut na licu mesta.

Dve osobe su povređene i u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 22.46 sati u Bulevaru oslobođenja, i to ženska (31) i muška (25), koje su prevezene u Urgentni centar.

U 03.05 sati na Zrenjanjinskom putu prevrnuo se automobil, a kada je ekipa Hitne pomoći po pozivu stigla na lice mesta, nije zatekla nikog pored vozila, iako je ono bilo veoma havarisano, rekla je Macura.

U nesreći koja se dogodila u 05.23 u Rakovici povređena je 23-godišnja muška osoba, koja je prevezena u Urgentni centar.

Tokom protekle noći najviše su se za pomoć javljali astmatičari, navela je Macura.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    12. decembar 2015 | 09:29

    Misteriozno ih je možda neko odveo u urgentni pre dolaska hitne.Šta mislite o tome vanzemaljskom slučaju?

  • Zoks

    12. decembar 2015 | 10:08

    Svetska misterija. Slučaj za Moldera i Skali.!!!! Povredjeni su u bolnici.Prvi auto koji je naišao odvezao je povredjene u bolnicu. Zaista misterija. Ili su vanzemaljci noćas bili aktivniji nego obično.

  • djordje

    12. decembar 2015 | 09:11

    Zaboraviste da spomenete motorciklistu? U naslovu ga ima i tekstu ga nema?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA