(VIDEO) DETALJI UŽASNOG NAPADA U KARAĐORĐEVOJ: Uleteli kroz prozor u kabinu PAUKA, pa KRVNIČKI pretukli radnika!

Napadači su oko 15 časova presekli put dizalici "Parking servisa“, kroz prozor uleteli u kabinu, i pesnicama udarali radnike u dizalici

  • 17

Patrola policijske stanice Savski venac identifikovala je i uhapsila napadače koji su nasrnuli na radnike JKP "Parking servis“ u Karađorđevoj ulici. Uhapšeni su Vladimir I. (30) i Lazar I. (24). Protiv napadača biće podnete krivične prijave.

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Bacio se na auto, izvukao radnika Parking servisa, pa ga PREBIO! (VIDEO)

Napadači su oko 15 časova presekli put dizalici "Parking servisa“, kroz prozor uleteli u kabinu i pesnicama udarali radnike u dizalici. Radnik "Parking servisa“  Milan N. (56) hitno je prebačen u Urgentni centar sa naprsnućem rebara, a na lice mesta izašao je direktor "Parking servisa“ Andrija Čupković, koji je najoštrije osudio napad na zaposlene.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

- Neću dozvoliti iskaljivanje besa nad ljudima koji samo rade svoj posao i zato sam zahvalan policiji, koja je odmah uhapsila nasilnike. Na svu sreću, našim ljudima su odmah u pomoć pritekli i policajci u civilu koji su se zatekli u blizini. Zahvaljujem se policiji na pravovremenoj reakciji, koja je pokazala da niko ne može da bude iznad zakona. Iako je u poslednje vreme mali broj ovakvih incidenata, mi ćemo protiv svakog nasilnika, koji smatra da može fizički da se obračunava sa našim zaposlenima, podneti krivične prijave i zaštititi radnike – rekao je Čupković.

Podsećamo da su izgrednici napali kolegu, koji je nedavno imao operaciju stomaka i besomučno ga pesnicama udarali u predelu rane, zbog čega je radnik "Parking servisa“ hitno prebačen u Urgentni centar.

Pogledajte i video nemilog događaja u centru Beograda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    11. april 2016 | 17:54

    A trudna zena od prosle nedelje, zasto tada nije reagovala policija, nego se ovi iz slep sluzbe izivljavali. Mlati breee.

  • mile

    11. april 2016 | 17:52

    Kako volim ove smekere, glume neke mangupe, ne moze im niko nista, a kad dodje racun za mangupiranje oni 20din u dzepu. Brate, ako ces da budes smeker i mangup moras imati para da to mangupiranje i platis. Ako ces da parkiras na sred ulice i covek dodje da te nosi, ti nisi u pravu, to nije parking mesto i nemas sta da se svadjas nego u taxi kao gospodin, platis podizanje auta pa se vratis opet tu ako ti se bacaju pare, ali ne ide da se mangupiras, a nemas sa cime

  • mare

    11. april 2016 | 17:27

    Samo da radnik bude dobro, a ove smekere sad lepo u zatvor, odvale se i kazne 300.000dinara bar. Kakvi mangupi, stanu na sred ulice, mnogo su opasni, a kad dodje kazna vise nego sto im auto vredi onda krenu da biju coveka koji radi svoj posao. Ako se mangupiras, onda budu mangup i kad treba da se plati, a ne seljak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA