ŽENE NAPALE VOZAČA U GRADSKOM AUTOBUSU, a onda se desilo nešto ŠTO NISU OČEKIVALE! (VIDEO)

Vozač je pokušao da im objasni da ispred njega stoje još tri autobusa i da ne može da ih zaobiđe jer je puna linija

  • 40

Koliko tenzija u gradskom prevozu može da dođe do usijanja pokazuje i video koji je za kratko vreme postao popularan na društvenim mrežama.

FOTOGRAFIJA IZ GRADSKOG AUTOBUSA OBIŠLA JE SRBIJU: Prava ljubav ne broji vreme ni godine! (FOTO)

Naime, vozač GSP-a je zbog udesa zaustavio autobus i otvorio vrata, čekajući da se sredi kolaps. To je razljutilo grupu putnica koje su počele da se svađaju sa njim, a jedna je pretila da će zvati dispečera i saobraćajnu policiju.

- Ja ne vidim gde je tu udes bio, kako drugi autobusu prolaze  - vikala je jedna gospođa, dok su druge dodavale da je on "skot nesposobni" koji može da zaobiđe, ali mu je lepše da stoji u mestu i odmara.

Vozač je pokušao da im objasni da ispred njega stoje još tri autobusa i da ne može da ih zaobiđe jer je puna linija.

Pogledajte i video svađe vozača sa putnicima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vozac

    2. jul 2016 | 16:35

    Ovakvima bi trebalo zakonom zabraniti da se voze autobusom,ne zna se koja je pametnija o kulturi da ne govorim

  • Tamara

    2. jul 2016 | 16:52

    Odavno je kultura napustila nas grad.Ne stavljajte sve Beogradjane u isti kos.Gospodja koja je najglasnija je nekulturna.Svakako da je coveku u interesu da sto pre odradi smenu i da ide.Ne moze da leti.Boze kakvi smo ljudi.A mlada gospodjica sa uvredama, nemam komentar

  • BG

    2. jul 2016 | 16:45

    Ove gospodje nisu beogradjanke, nijedna nema naglasak, dakle to su proste primitivke iz raznih sela iz Srbije, koje su dotrcale u Beograd i sada glume bg dame. Tamo u tim njihovim selima su naucile da pravila nepostuju, ali u Beogradu to tako ne ide! Dakle, ljudi shvatite da su Beogradjani iskljucivo oni, koji su se u Beogradu rodili, a ne oni koji zive, svi ostali neka idu u svoja sela, nama Beogradjanima, beograd je zakon. Kome smeta, neka se vrati u svoje je**no selo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA