BEOGRADSKI HEROJ: Spasio dete zadržavši banderu koja je padala i sam zadobio povrede!

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković" kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete

  • 7

Na ulazu u OŠ"Jelena Ćetković" na Zvezdari nešto oko podneva pala je bandera pod naponom na ulici, povredivši muškarca M.G. koji je zadržao skalameriju da ne padne na dete!

POVEZIVANJE BEOGRADA I PEKINGA: Veliki potencijal leži u unapređenju saradnje dva grada!

Nesvakidašnji događaj okupio je stanare Vranjske ulice, ali i učenike O.Š. "Jelena Ćetković" kada su videli razlupan parkiran automobil, ali i povređenog muškarca koji je zadržao banderu u padu, kako ne bi povredila i dete.

- Čovek je čekao dete iz škole, kada je čuo da nešto krcka. Okrenuo se i video kako će bandera da padne, a iza njega je bilo dete. Verujući svojoj snazi, pokušao je da je zadrži, taman toliko da se dete izmakne. Bandera je, ipak, bila preteška i malo ga je povredila - priča vlasnica automobila Dragica Docić, koji je gore prošao. Zadnja strana automobila bila je potpuno razlupana, prenosi "Blic".

Na terenu su trenutno majstori koji uklanjanju banderu. Ona je u trenutku pada bila i pod naponom, a videli su se tragovi rđe na donjem delu, zbog čega se, najverovatnije i dogodila nezgoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    23. septembar 2016 | 15:37

    Пала и овде у Цвијићевој, разбила нечији џип. Ред је да јој дамо 40 дана, за који дан. Док не убије некога, падаће. Тежак је посао проверити сигурност, односно стабилност, бандера.

  • Milic

    23. septembar 2016 | 17:56

    Nemar i nebriga odgovornih ljudi je najveci problem u srbiji, sve polako pada i raspada a oni kao selo gori a baba se ceslja.

  • Јасмина

    23. septembar 2016 | 18:15

    Свака част.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA