OBUCITE SE SLOJEVITO I PONESITE FLAŠICU VODE: Nada Macura pušta muziku u jednom beogradskom klubu! NIJE ŠALA!

- Ona će puštati rok i pop muziku 70-tih godina, ali svakako ima još iznenađenja u rukavu - rekao je jedan od organizatora

  • 3
Foto: Facebook/Nada Macura & Gradski žur Foto: Facebook/Nada Macura & Gradski žur

Svi se sećamo vesti da će Radiša Trajković Đani nastupiti na Egzitu, i tada su se društvene mreže doslovno zapalile, ali svmo ubrzo shvatili da je to šala. Međutim, nije šala da će portparol Hitne pomoći Nada Macura puštati muziku u jednom beogradskom klubu.

ĐANI DOMINIRA: Otkrio da li će nastupiti na "Exitu" i koliko će poseta biti veća ako on bude pevao! (VIDEO)

Naime, jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji će neko vreme puštati muziku za sve ljubitelje rokenrola.

- Naš klub ima takav koncept da malo-malo organizuje Graski žur i pozove nekog poznatog da pušta muziku. Prvo je to bio Peđa D Boj, pa smo došli na ideju da ovaj put to bude Nada Macura. Ona će puštati rok i pop muziku 70-tih godina, ali svakako ima još iznenađenja u rukavu - rekao je Krsma za 24sata, jedan od organizatora ove žurke koja će se održati u Beogradu.

I sama Macura je za ovaj list potvrdila da će nastupati na toj žurki, a organizatori su poručili - obucete se slojevito, jer Nada pušta muziku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vida

    28. septembar 2016 | 12:14

    Bravo za organizatore,najzad malo druzenja sa Macurom.Zadrzite je za stalno u hitnoj plasi pacijente.

  • Čarls Bronson

    28. septembar 2016 | 21:06

    Hit Hitne pomoći je "Posmrtni marš" koji se sve više čuje po beogradskim grobljima zahvaljujući njihovim "brzim" intervencijama . Moj brat je umro na uglu Kosovske i Nišićeve ulice jer im je trebalo fudbalsko poluvreme da dođu ,a prvo sam ih deset minuta ubeđivao da i ako nije u besvesnom ili polusvesnom stanju ,to je merilo za njihovu intervenciju ,ima srčani udar i da ne smem da ga pomeram . Pre mesec dana je prošlo jedanaest godina i od tada su ,ako su visibabe vesnici proleća ,oni za mene vesnici smrti . Znači ako vas udari auto ,a ostanete svesni ,zamolite nekog prolaznika da vas nokautira ,kako bi ispunili uslov za njihovu intervenciju .

  • BASA

    28. septembar 2016 | 10:44

    Bravo , za organizaciju , Gradske Zurke ! Time ste nam jos jednom pokazali da sa muzikom nikada nismo sami ! To je odlicna ideja da se organizuje " Beogradski Ever Green Exit " I to Slojevito ! A.a..a ! Jedva ceka srednja generacija , koja je odrastala uz tu muziku ! Sta mislite da se otvori " Ever Green Diskoteka !"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA