Autobus kao iz filma "Ko to tamo peva" jurca Beogradom: Putnici u neverici, fotkali svaki kutak! (FOTO)

Prastari autobus je jurcao ulicama prestonice, a Beograđani su se pokajali što su izašli iz kuće tog dana

  • 15

Ono što većinu Beograđana dovodi do ludila je gradski prevoz! Gužve u autobusima, i kvarovi već dotrajalih vozila svakodnevno zadaju muke građanima, a kada se i umesto starog trolejbusa pojavi autobus kao iz filma "Ko to tamo peva", oni posežu za telefonima, jer se takav prizor čak i u Beogradu retko viđa.

ODVRATNO: Deda u gradskom prevozu se umesto za šipku hvata za svoj penis (VIDEO)

Na redakcijski mejl Telegrafa stigle su fotografije baš iz jednog takvog autobusa, koji saobraća na liniji 29 umesto trolejbusa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Autobusi koje ubacuju u saobraćaj umesto treolejbusa - koji u poslednje vreme  sve češće ne saobraćaju zbog radova na Vračaru i Crvenom krstu, su zaista u katastrofalnom stanju. U subotu sam ušao u jedan od njih i iskreno, gorko sam se pokajao štom sam krenuo do grada. Skoro sva vrata i prozori u autobusu se ne zatvaraju, ali to što pokisnete i smrznete se usred autobusa, nije najveći problem. Vozilo je toliko staro, ispod prozora je potpuno koroziralo i oljuštilo se, a ista stvar se desila i sa gazištem. Svi slojevi poda su oljušteni, tako da se vide spojevi i drvene ploče – rekao je Beograđanin Stevan Đ. za Telegraf.

CEO AUTOBUS 95 JE DANAS GLEDAO U OVU BAKU: Da li je ovo najlepša fotka snimljena u prevozu? (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stanovnik prestonice je dodao da su svi putnici bili užasnuti izgledom vozila, ali da je pravi pakao počeo tek kada je autobus krenuo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Bukvalno sam se uhvatio za glavu. Jadno vozilo je toliko "skičalo",  a ja sam iskreno presrećan što se škripavi pod nije "zinuo" i autobus se prepolovio na pola. Nepojmivo mi je kako takva vozila mogu da se pokrenu uopšte. Kao da su ih sa otpada pokupili! Razumem da su zamenski i da neće ostati u saobraćaju, ali je previše voziti se u ovakvoj šklopociji i pet minuta – zaključio je Stevan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pišite nam i šaljite fotografije da li ste i vi imali slična iskustva tokom vožnje u gradskom prevozu u Beogradu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goci

    18. oktobar 2016 | 22:43

    A sta bi vi hteli nove autobuse i karte da ne placate...pa ne ide to...gospodo kom se ne svidja nek se ne vozi...ima taxi...

  • srbin

    19. oktobar 2016 | 08:05

    Beogradjani dodjite u Babusnicu da zivite ako je bas toliko lose

  • Bolid

    18. oktobar 2016 | 17:34

    Eto , neka se putnici bar osecaju kao glumci ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA