ZA DLAKU IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA: Zahvaljujući ljubiteljima reke Save nije nastala katastrofa (FOTO)

Jutros oko 7 sati izbegnuta je tragedija na Savi, nakon što je otkačena barža koja je jurcala rekom uspešno zaustavljena pre nego što je napravila nemerljivu štetu i uništila nečiju imovinu ili ugrozila živote ljudi

  • 0

Još jedan sjajan primer odlične saradnje vlasnika splavova i sojenica na Savi sa rečnom policijom i Kapetanijom - zahvaljujući brzoj reakciji zaustavljena otkačena barža koja je mogla da ugrozi živote!

Dorćolski manijak ne postoji, devojka nije slučajno napadnuta: Polivena kiselinom zbog ljubomore?

Jutros oko 7 sati izbegnuta je tragedija na Savi, nakon što je otkačena barža koja je jurcala rekom uspešno zaustavljena pre nego što je napravila nemerljivu štetu i uništila nečiju imovinu ili ugrozila živote ljudi. Zahvaljujući ljubiteljima ove reke okupljenim u udruženju "Zeleni raj", koji su videli baržu kako besciljno plovi rekom i prijavili slučaj Kapetaniji, na teren je ekspeditivno izašla rečna policija i barža je uspešno privezana.

NEKO JE VEČERAS OTIŠAO U PENZIJU: Izvučena sedmica od 600.000 evra, nijedan broj preko 25! (VIDEO)

Ovo je još jedan sjajan primer odlične saradnje vlasnika splavova i sojenica na Savi sa rečnom policijom i Kapetanijom.

Članovi udruženja ljubitelja reke Save "Zeleni raj" organizovali su do sada više akcija čišćenja priobalja na novobeogradskoj strani Save, akcije dobrovoljnog davanja krvi, košenje trave i korova, uklanjanja divljih deponija, popravki puteva, a nedavno su samoinicijativno, a u želji da povećaju bezbednost pešaka i biciklista okačili na početku nasipa tablu sa upozorenjem da motorna vozila nasipom ne voze brže od 40 km/h.

(Telegraf.rs / Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA