BURNA NOĆ U BEOGRADU: U osam saobraćajnih nesreća povređeno 12 osoba

Posle saobraćajne nezgoda koja se dogodila u 20:40 sati u Borskoj 68 C, 57-godišnja žena je, bez uočenih povreda na licu mesta, dobila uput i nije vožena u zdravstvenu instituciju

  • 0

U Beogradu se protekle noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno 12 osoba, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

MAGLA I MRAZ: I narednih dana nas očekuju veoma niske temperature

KATASTROFALNI PODACI O ABORTUSIMA: Nije ni čudo što Srbiji ne raste natalitet

U Trgovačkoj ulici BB u 20:04 sati povređene su dve ženske osobe od 25 i 26 godina, koje su potom prevezene na VMA, a povrede nisu bile teže prirode.

Posle saobraćajne nezgoda koja se dogodila u 20:40 sati u Borskoj 68 C, 57-godišnja žena je, bez uočenih povreda na licu mesta, dobila uput i nije vožena u zdravstvenu instituciju.

U 22:56 na uglu ulica Stanka Tišme i Majora Zorana Radosavljevića, 30-godišnji muškarac zadobio je tupu povredu kolena i dobio uput.

Na gotovo istoj lokaciji, u Ulici Majora Zorana Radosavljevića, u 23:27 sati Hitna pomoć je intervenisala posle još jedne saobraćajne nezgode, u kojoj su povređena dva muškarca starosti 25 godina i jedan 30-godišnji muškarac i potom prevezeni na VMA.

Na Mirijevskom vencu kod broja 14 u 23:10 sati lakše povrede zadobila je 18-godišnja muška osoba i, takođe, prevezena na VMA.

U 00:28 sati na Zrenjaninskom putu ka Kovilovu 34-godišnjeg pešaka je, kako tvrdi, udario šleper, pa je prevezen je na VMA.

U Bulevaru kralja Aleksandra u 02:27 sati povređena su dva 20-godišnja muškraca i prebačena u KBC Zvezdara.

U 05:02 sati na Autoputu ka Nišu kod auto pijace Bubanj potok povređen je 36-godišnji muškarac i prevezen na VMA.

Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali hipertoničari, astmatičari, psihijatrijski bolesnici, a bilo je i tuča i alkoholisanih, kao i mnogo poziva zbog visoke temperature usled stomačnih i respiratornih infekcija, navela je Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je noćas imala 144 intervencije od kojih 17 na javnom mestu, dok je juče zabeležena 191 intervencija od čega 65 na javnom mestu uključujući osam saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Takođe, jutros je nađeno obezglavljeno telo na teritoriji opštine Palilula, ali još nema detaljnijih izveštaja o tome.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA