≫ 

HITNA IMALA PUNE RUKE POSLA: Šest osoba povređeno u šest saobraćajki

Saobraćajne nezgode dogodile su se na Surčinskom putu, u Karađorđevoj ulici, i Bulevaru despota Stefana, Ulici Kneza Miloša, na uglu Radničke i Paštrovićeve

  • 3

Šest osoba povređeno je u šest saobraćajnih nesreća rano jutros i tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

BURNA NOĆ U BEOGRADU: U osam saobraćajnih nesreća povređeno 12 osoba

 

TRAMVAJ UDARIO U AUTO U VOJVODE STEPE: Povređena žena, prebačena hitno na Urgentni centar

 

Jedna devojka, starosti oko 25 godina, povređena je jutros u svojstvu pešaka u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 7.10 sati na na Surčinskom putu. U udesu, koji se dogodio noćas u 1.36 časova u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, lakše je povređena jedna osoba, i prevezena u Urgentni centar. Još jedna osoba lakše je povređena u 23.13 časova u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru despota Stefana, i odvezena, takođe, u Urgentni centar.

 

Jedna žena (37) zadobila je višestruke povređe u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.50 časova u ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu, te je prebačena na Odeljenje za reanimaciju Ugrentnog centra. U Urgentni centar prevezena je i devojčica od godinu dana, iako nije povređena u tom udesu, ali zbog mogućnosti povrede.

 

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

 

U udesu, do kojeg je došlo u 20 časova u ulici Kneza Miloša, kod broja 101, lakše je povređena jedna osoba, i prevezena u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica". U isti Institut prevezena je i povređena osoba u saobraćajnoj nezgodi koja se u 19.23 časova dogodila na uglu Radničke i Paštrovićeve

 

Hitna pomoć intervenisala je protekle noći 137 puta, od kojih 24 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika, najviše su se javljali astmatičari, ali i hipertoničari i osobe sa temperaturom respiratornog i virusnog porekla.

 

U Beogradu se juče dogodilo 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je povređeno 10 osoba, a Hitna pomoć je intervenisala 176 puta, od kojih 57 na javnom mestu, dodala je Macura.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA