≫ 

SRAM VAS BILO! Komunalna policija maltretira deku na Zelenjaku, zbog par kaiševa (VIDEO)

Pripadnici komunalne policije uspeli su danas da munjevitom akcijom savladaju "opasnog kriminalca" - deku od osamdesetak godina i da mu oduzmu "opasan materijal" - nekoliko kaiševa koje je prodavao da bi preživeo. Tužna scena snimljena je na Zelenom vencu

Pripadnici komunalne policije uspeli  su danas da munjevitom akcijom savladaju "opasnog kriminalca" - deku od osamdesetak godina i da mu oduzmu "opasan materijal" - nekoliko kaiševa koje je prodavao da bi preživeo.

Ironiju na stranu, jedna od najtužnijih scena ove godine zabeležena je na Zelenom vencu, kada je Komunalna policija krenula da kažnjava nelegalne prodavceNa red je došao i stariji građanin koji prodaje sitnice kako bi se verovatno prehranio. Neko od slučajnih prolaznika nije ostao ravnodušan u trenutku kada pripadnici Komunalne policije deki uzimaju robu, tačnije nekoliko komada kaiševa, čarapa i torbica, te je sve snimio.

BAKA ROSANDA IZ NIŠA U ŠOKU: Šalju je u zatvor zbog mačora

Snimak se uskoro našao na društvenim mrežama, i odmah je izazvao talas negativnih komentara na račun komunalaca.

Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić za Telegraf objašnjava da čak i njihovi zaposleni imaju razumevanja za određene kategorije nelegalnih trgovaca.

- Po zakonu oni su dužni da svakog ko vrši nelegalnu prodaju na nedozvoljenom prostoru i mestu za koje lokalna uprava i grad nisu izdali dozvolu. Svako se isto tretira, ali bez obzira na to naši komunalci imaju obzira prema osetljivim kategorijama, kao što su stara lica, bolesni i trudnice - rekao je on i naglasio da u tim slučajevima samo izdaju upozorenje, ali nekada je reč o povratnicima koji ponavljaju prekršaje i tada im se oduzima roba.

Iako, kako kažu "oni samo rade svoj posao", više nego očigledno je da su u tom poslu mnogo revnosniji kada su u pitanju starci koji preprodaju stvari da bi preživeli i obični građani koje nepropisno parkirane kažnjavaju po periferijama grada i stambenim naseljima, nego kada su u pitanju bahati sugrađani sa besnim kolima ostavljenim  ispred bašti kafića i po centralnim gradskim ulicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    27. decembar 2016 | 17:20

    A Dinkic na slobodi a hapse baku koja se bori da preživi. Koliko nam dobro ide

  • SAŠA FRANKFURT

    27. decembar 2016 | 18:28

    BRUKE JEDNE!!! Baku maltretiraju, a krimose ne smeju ni da pogledaju!!!

  • Ww

    27. decembar 2016 | 17:34

    Robu uzeli za sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA