≫ 

TUGA: Deka koga je maltretirala komunalna policija danas nije došao na posao (FOTO) (VIDEO)

- Mi smo se odmah spakovali i pobegli, jedino je on ostao! komunalni policajci su ga odmah opkolili, i uprkos njegovoj molbi da ga puste, oni su mu napisali kazni. A to mu je bio prvi put da prodaje na ulici - priča žena koja, takođe, zarađuje za hleb na Zelenjaku

Zeleni venac, Komunalna policija, Deka, kaiševi

Telegraf.rs

Deka, koji je juče na Zelenom vencu u prolazu nelegalno prodavao kaiševe kako bi zaradio da preživi, zbog čega su intervenisali pripadnici Komunalne policije, danas se nije pojavio na svom "radnom mestu". Zapravo, kako smo saznali od njegove "koleginice" to mu je bio prvi put da prodaje na ulici.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

SRAM VAS BILO! Komunalna policija maltretira deku na Zelenjaku, zbog par kaiševa (VIDEO)

 

- Šta će čovek, i on je napaćena duša kao i svi mi. Došao je da zaradi za hleb i lekove! Tek što je stigao sa tri-četiri kaiša, odmah su ga "navatali" komunalci - rekla nam je jedna Romkinja koja na improvizovanoj tezgi nudi termo čarape.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Ona navodi da siroti dekica nije znao kako izgledaju komunalni policajci, niti čitava procedura kojoj uigrani trgovci pribegnu kada ih ugledaju.

 

- Mi smo se odmah spakovali i pobegli, jedino je on ostao! Ovi su ga odmah opkolili i uprkos njegovoj molbi da ga puste, oni su mu napisali kaznu. Mnogo mi ga je bilo žao. Da sam imala novca ja bih mu dala da se leči i kupi hranu - ispričala je ona u dahu i naglasila da je minimalna kazna 6.000 dinara.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    28. decembar 2016 | 21:57

    Vi drugari, kada drugi put ugledate komunalce nemojte da bezite, nego se udruzite svi zajedno i premlatite te komunalce, tu marvu od ljudi da ne mogu da sednu mesec dana na dupe. I da im nikad ne padne na pamet da udju na pijacu.

  • Pravnik

    28. decembar 2016 | 19:36

    Zakon treba da se postuje!Ali i devojku kvari!Pa zar nad bednima i gladmima treniras strogocu ?!Ne kradu vec zaradju!i to samo da se prehrane,bez socijalnog!Zeni su pre neki dan na stepen icama na Zelenjaku pokupili kolace!Izdrzava sest clanlva na selu udaljenom 59.km od Beograda!Kuka zena,ni za autobus da se vrati,dao sam joj novac zahvalna kleknula?!Suze joj idu,nemocna srcani bolesnik!?Hitno,ukinuti komunnu bahatu policiju!Pa mi imamo jednu policiju i dosta!Kakvu su oni skolu zavrsili da nose palicu i oruzje?!Cemu sluzi onda opstinska komunalna ispekcija?!Zasto dupla sluzba?Rasipanje Drzavnih para!Jer vidite sta rade jadnim bednicima!Hitno raspustiti kom.policajce,koji su samo balast drzavi,a narod maltretiraju i tuku!?

  • Draksi

    28. decembar 2016 | 22:30

    Krupni kopovi su na slobodi! Zamazuju nam oci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA