Budite Deda Mraz jedan radni dan - plata 200 evra!

Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice “Ušće šoping centra” i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju

  • 10

Jutros u 10 sati otvoren je konkurs za posao Deda Mraza, a izabrani dekica u crvenom će raditi samo jedan radni dan! Za "ho, ho, ho" u društvu najmlađih, ovaj srećnik biće plaćen 200 evra za osam sati rada.

- Radno mesto na kome će te svi voleti, a ti biti bogato nagrađen - stoji u pozivu kandidatima.

Reč je o konkursu koji je objavio Ušće šoping centar, a pravo ućešća imaju svi vlasnici Fejsbuk profila, stoji u pojašnjenju konkursa koji traje do 24. decembra u ponoć. Zainteresovani za posao starine iz Laponije treba da imaju više od 20 godina, da budu fanovi Fejsbuk stranice "Ušće šoping centra" i da putem posebne aplikacije na stranici pošalju svoju fotografiju.

Fanovi stranice onda "lajkovanjem" fotografija kandidata biraju prvih pet naj Deda Mrazova. Najboljeg od njih petorice zatim bira "Ušće" komisija. Svi posetioci Fejsbuk strane imaju pravo da glasaju i to za svaki objavljeni predlog samo po jednom.

Izabrani Deda Mraz dobija vaučer vredan 200 evra za kupovinu u Ušće šoping centru. Za ovu dnevnicu on svoj Dedamrazovski posao treba da radi jedan dan, od devet do 17 sati.

Treba da se maskira, druži sa decom i roditeljima, fotografiše se. Ovaj Deda Mraz tog dana biće i medijska zvezda, pa se od njega očekuje da daje izjave novinarima.

Deda Mraz koji bude izabran mora da ima lepe manire i se ponaša u skladu sa opisom posla koji mu dodeljuje organizator, stoji u konkursu.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    2. decembar 2013 | 21:58

    za 200 evra i peder bi bio na jedan dan ako treba :D salim se :D ali ako neko placa sto da ne mogu i irvas da budem

  • Vrac

    2. decembar 2013 | 22:49

    I postace VIP i sledece god ce na farmu...

  • ЖИКА 33

    3. decembar 2013 | 00:22

    Strastno, daju kao nekih 200 evra a tolika procedura oko biranja deda mraza. To je samo jeftina reklama preko fejsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA