UMALO TRAGEDIJA: Cigle s vrha zgrade pale pred noge dečaku!

Na zgradi na uglu Palmotićeve i Ulice Koste Stojanovića već desetak dana se izvode građevinski radovi na petom spratu. Tragedija je izbegnuta samo čistom srećom

  • 9

Dve cigle pale su sa petog sprata zgrade u Palmotićevoj 16 na korak od dvoipogodišnjeg dečaka. Tragedija je izbegnuta samo čistom srećom, policija je obavila uviđaj, a stanari pričaju da je inspekcija prethodno zabranila radove na adaptaciji na vrhu te zgrade.

Na zgradi na uglu Palmotićeve i Ulice Koste Stojanovića već desetak dana se izvode građevinski radovi na petom spratu. Branka Conić, majka dvoipogodišnjeg dečaka, kaže da se sa zgrade stalno krunio zid. Njen suprug je krenuo sa dečakom u šetnju, kada su pred njih pale cigle.

- Svaki dan je padalo nešto po našem dvorištu. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da su moje dete i suprug bili na tačnom mestu pada cigli - priča Branka Conić.

Branka i Aleksandar Conić objašnjavaju da su radovi na petom spratu nelegalani i da su građevinski inspektori opštine Stari grad doneli rešenje o obustavi radova, ali da oni nisu prekinuti.

- Kada je nakon nezgode došla dežurna inspektorka građevinske inspekcije opštine Stari grad, pokazala nam je rešenje kojim se nalaže obustava radova na toj zgradi, jer izvođači nemaju potrebne dozvole. Ali, oni su danas nastavili da rade, a kada je policija došla i popela se gore, radnici su se zabarikadirali i nisu ih pustili da uđu - priča Branka Conić.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA