POTPUNI HIT: Indijanci Komanči podržavaju Srbiju!

- Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju - kaže poglavica plemena Komanči, Dejvid Jigli

  • 83

Dejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je autorski tekst na blogu ovih američkih starosedelaca pod nazivom "Srbija- lekcija modernom svetu" u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu.

- Ovih dana zbog liberalnih medija, mnogi ljudi ne znaju istinu o Srbiji. Prevare, korupcija i pljačka ove nacije, nije ni prepoznata ni potvrđena ni kažnjena. Da li ovakav scenario važi za svaku zemlju koja se suoči sa istim problemima - pita se Jigli.

On napominje da je Kosovo i Metohija zemlja koja je stekla nezavisnost na osnovu novca stečenog od trgovine herionom i drugim delatnostima organizovanog kriminala. Zato se i divi načinu na koji Srbi pokušavaju da zadrže ovaj deo svoje teritorije.

- Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju - piše Jigli.

On ocenjuje Srbe kao poslednje Mohikance koji su se suprostavili novom svetskom poretku.

- Srbi su su patriote i hrišćani. U sukobu su sa muslimanima, liberalima, i zapadnom drogiranom mašinerijom. Srbi i hrišćani nisu sada popularni, ali zato muslimani jesu. Zapadne vlade, uključujući Sjedinjene Američke Države podržavaju ovakav stav - piše indijanski poglavica.

On zaključuje da nijedna nacija i zemlja nisu sigurne danas i da ukoliko žele zapadne sile će upotrebiti sve potrebne resurse da bi ostvarile svoje strateške interese.

Kompletan tekst indijanskog poglavice Dejvida Jiglija možete pročitati ovde!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    28. mart 2014 | 14:15

    HVALA VAM STARI NARODE!!!!!!!!! IMA BOGA!!!!!!!!!!!!!!!

  • cccccc

    28. mart 2014 | 13:21

    E to je bio genocid, rasizam, nacizam, jadizam jadni. Čuvati ceo jedan narod kao životinje po rezervatima i dan danas. Ko se cuva u rezervatima. Za to nikada niko nije odgovarao. Mogla bi Dzolijeva da ide u posetu kod Indijanaca valjda su i oni Vazni.

  • stiv

    28. mart 2014 | 13:33

    Hvala crvena braco.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA