Stefanović: Policija ima zapisnik o prebijanju Vučića!

- Policija ima zapisnik - rekao je ministar policije novinarima povodom navoda Jukoma, koji su preneli pojedini mediji, da su iz policije obavešteni da taj zapisnik ne postoji

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je danas navode pojedinih medija da policija nema zapisnik o prebijanju Andreja Vučića tokom Parade ponosa u Beogradu.

- Policija ima zapisnik - rekao je Stefanović novinarima povodom navoda Jukoma, koji su preneli pojedini mediji, da su iz policije obavešteni da taj zapisnik ne postoji.

On je naveo i da ne veruje da je takvu informaciju neko uopšte mogao da dobije iz policije.

Stefanović je podsetio i da je u tom slučaju pokrenuta istraga u okviru koje je suspendovano sedam pripadnika Žandarmerije, protiv kojih su podnete krivične prijave.

On je podsetio da je o svemu što se tiče tog slučaja javnost bila obaveštena, dodavši da se tu radi o tužilačkoj istrazi, zahvaljujući kojoj su krivične prijave i mogle da budu podnete.

Stefanović je rekao i da je sve što se tiče tog slučaja u rukama nadležnih tužilaca i da će rezultati, kada to bude moguće, biti saopšteni javnosti.

Stefanović je prethodno prisustvovao obeležavanju Dana specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije u Batajnici.

Nekoliko pripadnika Žandarmerije pretuklo je brata premijera Aleksandra Vučića, Andreja Vučića i pripadnike njegovog obezbeđenja u centru Beograda, tokom Parade ponosa u septembru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan III

    19. decembar 2014 | 02:07

    Ima na youtubu sva tri dela snimka pa mozete da pogledate i ne treba zapisnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA