NOVI DAČIĆEV HIT: Premijerima pevao "O sole mio"!

Šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić posebno je pala na Dačićev šarm jer se nije odvajala od srpskog kolege, pa je s njim i došla u Palatu "Srbija" i otišla iz nje

  • 20

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić šarmirao hrvatsku ministarku Vesnu Pusić na svečanoj večeri za učesnike kineskog samita.

Dačić se postarao da na svečanosti za najvažnije goste samita, premijera i ministre, održane u utorak uveče u Generalštabu, bude veselo.

- Dačić je "O sole mio" otpevao na večeri sredinom novembra, kada je albanski premijer Edi Rama bio prvi put u Beogradu. Sada, dok su se opuštali posle napornog samita, Rama se u jednom trenutku požalio da muzičari ne sviraju baš najbolje i da bi najbolje bilo da Dačić otpeva "O sole mio". Ovaj je to prihvatio i uz to otpevao još dve pesme "Santa Lucia" i "Žal" Šabana Šaulića - kaže izvor, a prenosi "Blic".

Tokom večere albanski premijer nije ni krio da mu se večera dopala pošto je još tokom nje veselo tvitovao.

Šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić posebno je pala na Dačićev šarm jer se nije odvajala od srpskog kolege, pa je s njim i došla u Palatu "Srbija" i otišla iz nje.

Ipak, izgleda da su Dačića juče po podne stigli i pevanje i državne obaveze, pa je malo zadremao na početku bilateralnog sastanka delegacija Srbije i Kine. Dačić je pognute glave "odmarao oči" par minuta, i to baš dok su premijeri Vučić i Li Kećijang držali uvodnu reč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko Budživojević ex Budživoje Stojković

    19. decembar 2014 | 07:22

    I treba da peva, on neće morati da radi i prima platu od Kineza kada budu kupili fabrike...

  • Milenko Ciganovic

    19. decembar 2014 | 03:23

    Peva on a mi tonemo

  • Imenjak

    18. decembar 2014 | 21:24

    A za privredu da otpeva a sad adio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA