VRUĆ NOVOGODIŠNJI VIDEO IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Evo šta vam NAJZGODNIJE poslanice žele u Novoj 2015. godini! (VIDEO)

U duhu novogodišnjih praznika poslanice SNS-a i SPS-a, vedre, lepe i nasmejane, poželele su građanima Srbije mnogo sreće i zdravlja u narednoj godini, ali su im se zahvalile i na poverenju koje im pružaju, a kako su rekle - nadaju se, da će njihov rad i trud iz 2014. godini dati vidljive rezultate u 2015, pa samim tim i učiniti život građana znatno kvalitetnijim

  • 4

Svakog 1. januara sa ulaskom u narednu godinu prati nas i mnogo lepih želja koje nam upućuju prijatelji, rodbina, slučajni prolaznici... Tada smo svi optimistični, veseli, nasmejani, srećni, puni nade i snage za nove početke - baš onakvi kakvi bi trebalo da budemo tokom cele godine. A da ne zaboravimo čemu treba da težimo - baš zbog toga su tu uvek pozitivne, novogodišnje želje da nas na to podsete. Ovaj put su poslanice u Skupštini Srbije poželele građanima i čitaocima Telegrafa mnogo sreće, zdravlja, ljubavi i blagostanja. 

Naravno, sve poslanice su poželele mnogo zdravlja - jer je to ono što je svima najpotrebnije i najvažnije. Uz želje za dobro zdravlje i pregršt sreće, poslanice SNS-a i SPS-a su se zahvalile građanima na hrabrosti i poverenju koje im pružaju.

- Građanima ću, pre svega, poželeti mnogo sreće, zdravlja i ljubavi, jer smatram da je to preduslov da bismo i na drugim poljima bili srećni i zadovoljni. Ali, takođe, moram da im se zahvalim što su hrabri i što podržavaju reforme koje sprovodimo, jer to i mojim kolegama i meni dodatno daje snagu da radimo više i bolje kako bismo do kraja 2015. imali bolje rezultate i svakako bolji život naših građana - poručila je poslanica SNS-a, Sanja Nikolić.

Dobro zdravlje, sreću, ali i ono što Srbima treba "ko hleba" - novo radno mesto - poželela im je Katarina Rakić, poslanica SNS-a. A da će im se želje ostvariti, ona se nada, a to bi, kako kaže, bio i proizvod rada i truda Vlade Srbije u protekloj godini.

- Baš kao i svojoj porodici i prijateljima, poželela bih im mnogo zdravlja u Novoj 2015. godini, a i da imaju više posla, tačnije više radnih mesta u narednoj godini, jer se lično nadam da će svi reformski zakoni koje smo donosili tokom 2014. godine u 2015. dati dosta rezultata i da će se stvoriti jedna povoljnija klima za strane investitore, a samim tim i za otvaranje novih radnim mesta. Kada poželite ljudima zdravlje i posao mislim da će uz to ispuniti i sve svoje druge potrebe - rekla je poslanica naprednjaka.

Pojedine poslanice su građanima poželele jednostavno mnogo sreće, jer ona, kako je rekla Irena Aleksić, "u sebi sublimira sve", a donosi i jedan novi početak, koji će građane usrećiti i ispuniti.

- U 2015. godini, građanima i građankama Srbije želim, pre svega, mnogo mnogo sreće, jer sreća u sebi sublimira sve. Poželela bih im, ukoliko nisu zadovoljni nekim delom svog života, da krenu iz početka, a da taj početak bude lep - poručila je poslanica SNS-a

Čitaocima Telegrafa i svim ljudima u Srbiji, Milanka Jevtović, poslanica naprednjaka, poželela je bolji život i napredak.

-  Želim im puno zdravlja, napredak u svakom mogućem smislu i, naravno, bolji život za njih i njihove porodice, a samim tim za ukupno društvo, za sve građane Republike Srbije - rekla je Milanka Jevtović Vukojičić.

Sem poslanica Srpske napredne stranke, pitali smo i poslanicu SPS-a, Dijanu Vukomanović, šta bi ona poželela građanima Srbije. A ona nas je podsetila da nikako ne smemo da zaboravimo jedni na druge i na lepotu i važnost porodičnih vrednosti.

-  Poželela bih građanima da vode računa o sebi i o svojoj porodici, prvenstveno o svom zdravlju, jer to je ono što je naše najveće bogatstvo, ali i da jačaju tu međugeneracijsku solidarnost unutar porodice. Smatram da je najlepši oblik porodice kad su zajedno i deca i roditelji i bake i deke. To je nešto što nam nedostaje i što nije više tako uobičajeno. Treba da se osvrnemo po komšiluku, da se obratimo jedni drugima i da vodimo računa jedni o drugima - rekla je Vukomanovićeva.

Ovo su novogodišnje želje srpskih poslanica:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    31. decembar 2014 | 18:56

    Желим им да буду представници народа и да имају плате до 35 000 динара да им не одузима влада 10%. Желим им луд и незабораван дочек као што ће већина Срба имати. Желим им дакле све оно што су нам мукотрпиним радом обезбедили. Све најбоље.

  • kladovo

    31. decembar 2014 | 17:46

    Meni pozelite da se zaposlim u drzavnoj firmi. Bolje sa nista ne radim za 35 iljada nego da crncim kod privatnika i vikendom za 25.

  • NESA IZ GOTOVUSA

    31. decembar 2014 | 18:20

    Hvala prelepim poslanicama na lepim zeljama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA