IDEMO NA VANREDNE IZBORE: Evo šta je Stefanović predložio Vučiću!

Ministar unutrašnjih poslova je premijeru Aleksandru Vučiću predložio da razmišli o tome da u jednom danu budu održani izbori na svim nivoima

  • 53

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je premijeru Aleksandru Vučiću predložio da razmišli o tome da u jednom danu budu održani izbori na svim nivoima - republički, pokrajinski i lokalni.

Stefanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da bi predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić, koji je i lider Demokratske stranke, trebalo da raspiše izbore u Vojvodini i da "idemo na sve te izbore zajedno".

Stefanović je, takođe, ocenio da institucija predsednika Republike dobro funkcioniše.

Povodom postavljanja kamena temeljca u nedelju za projekat "Beograd na vodi" i demonstracija na ulicama i tvrdnji iz DS da su pripadnici policije ušli u prostorije Gradskog odbora DS, Stefanović je naglasio da tom prilikom nije bilo nikakvog pretresa.

Država je zabeležila posle mnogo godina, prema izveštaju Svetske banke, rast od 0,5 odsto i izašla iz recesije, a broj nezaposlenih je smanjen za 44.000, što određene opozicione stranke, odnosno DS, ne mogu da podnesu, naveo je Stefanović.

- Policajac je ušao u zgradu, prišao portiru, pitao, to se vidi i na snimku koji je objavila DS, izvinite, da li će ispred ove zgrade biti nekog okupljanja, da bi smo znali da preusmerimo saobraćaj - rekao je Stefanović i dodao da, inače, DS nije uredno prijavila skup.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NATALIJA 43

    30. septembar 2015 | 13:57

    Naravno da cenim sve pokusaje onih koji predlazu da se ide na izbore na svim nivoima. Ali sam takodje uveren da ce Aleksandar Vucic po pitanju vanrednih izbora doneti odluku koja je u najboljem mogucem interesu Srbije i njenih gradjana.Ali ono sto je u ovom trenutku izvesno to je da ce Pokrajinskih i lokalnih izbora biti.

  • Zoran

    30. septembar 2015 | 15:54

    Jedino resenje u ovom trenutku, dosta je opozicije koja pljuje po SNS, ovim izborima red je da se vise stavi tacka na to i da pokazemo koliko smo jaki.

  • dejan

    30. septembar 2015 | 13:27

    Prepustimo Vučiću da sam odluči kako treba da bude i dosad je donosio najbolju odluku biće i sada tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA