DA LI SU SRPSKI POLITIČARI SUJEVERNI? Evo koji funkcioneri su tražili pomoć od BABA VANGE, VRAČARA i GATARA!

Srpski političari često prilikom donošenja bitnih političkih odluka vole da čuju šta im poručuju zvezde i da zavire u horoskop, kako bi uradili pravu stvar, evo ko je od njih koristio ove savete

  • 21

Srpski političari često prilikom donošenja bitnih političkih odluka vole da čuju šta im poručuju zvezde i da zavire u horoskop, kako bi uradili pravu stvar! Tako smo mogli da pročitamo da su mnogi od njih često za svoje savetnike uzimali "eksperte u predviđanju", tačnije astrologe, a neki od njih su prema tvrdnjama pojedinih medija zvali čak i VRAČARE da im pomognu!

PROROČANSTVO MUSLIMANSKE BABA VANGE: Krvavi rat počeće polovinom 2016. godine i razoriće ovaj deo Evrope!

Preminuli direktor RTS-a Aleksandar Tijanić napravio je pravi BUM 2013. godine na srpskoj političkoj sceni kada je izjavio da je u kabinetu bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića bila angažovana "žena vračara".

VLADIMIR ĆE VLADATI SVETOM, TURSKU ĆE RAZORITI ZEMLJOTRES: Da li se ispunjava proročanstvo BABA VANGE? (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Пакко Foto: Wikipedia/Пакко

- Glavni čovek u Tadićevom izbornom štabu bila je žena. Nije njegova žena. Žena je bila vračara koja je sebe predstavljala kao astrologa i praktično donosila sve važne odluke uz konsultaciju sa zvezdama - rekao je Tijanić.

Da su srpski političari skloni da pitaju zvezde i horoskop prilikom donošenja važnih odluka, najbolje oslikava primer Vlade Vojislava Koštunice, koji je resor ministra trgovine i turizma poverio Bojanu Dimitrijeviću, čoveku, koji po svom priznanju "iz hobija" voli da izradi natalne karte i tumači horoskop.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović u izjavi za Informer kaže da ne veruje u vračare i gatare i da jedini dodir sa zvezdama koji ima je horoskop iz dnevnih novina.

- Ne idem kod astrologa i jedini dodir sa zvezdama koji imam je horoskop iz dnevnih novina. Ali znam nekoliko drugih ministara koji i te kako koriste te usluge - rekla je ona.

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

Analitičar Branko Radun kaže da ga nije iznenadila masovna upotreba astrologije, vračara i gatara u politici.

- Uglavnom su sportisti i estradni umetnici bili skloni sujeverju, ali je to uzelo maha, pa sad i političari veruju u proročanstva. Sve je to, ipak pomalo čudno. Pogotovo kada se zna da svi ti samoproklamovani proroci uglavnom pričaju ono što ljudi žele da čuju - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    9. decembar 2015 | 22:18

    Bela ladja je odlicno oslikala nasu politicku scenu.

  • Leka

    10. decembar 2015 | 00:46

    Pa kad moze Sojic sto nebi mogli i oni ?

  • Д.....

    9. decembar 2015 | 20:01

    Па у Белој Лађи и лику Срећка Шојића је то до танчина приказано. Наша политичка елита је из Здравог Разума

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA