≫ 

DODIKA HAPSE U UTORAK: Zapad planira raspisivanje međunarodne poternice za predsednikom RS!

Ukoliko se u ponedeljak ne pojavi na saslušanju u Sarajevu, planira se Dodikovo hapšenje i sklanjanje sa političke scene

Dodika hapse u utorak! Predsednik Republike Srpske opasno je naljutio SAD i EU zbog referenduma, tako da po ubrzanom pripremaju scenario kako bi se sklonio sa političke scene i stavio iza rešetaka.

 

DODIK MOLI GRAĐANE SRPSKE: Nemojte da protestujete pred Tužilaštvom BiH i da rizikujete svoju bezbednost!

 

- Čelnici ambasade jedne zapadne zemlje u Sarajevu zatražili su detaljne informacije  o navodnim Dodikovim zloupotrebama prilikom uzimanja kredita od Pavlović banke iz Bijeljine. Oni vrše uticaj na Tužilaštvo BiH da ukoliko se Dodik ne pojavi na zakazanom saslušanju u ponedeljak u Sarajevu protiv njega bude izdat nalog za raspisivanje međunarodne poternice - navodi izvor Alo!  i dodaje da se u diplomatskim krugovima izuzetno negativno komentarisane "duge cevi" ispred institucija RS.

 

DODIK POTVRDIO: Dobio sam poziv za saslušanje, ali u Sarajevo ne idem

 

Paralelno sa ovim postoji plan da se Dodik optuži za krađu lokalnih izbora u Banjaluci i da onda dođe do "narodnog bunta" i tako predsednika RS primoraju da odstupi sa vlasti. I po ovom scenario bi nakon toga usledilo njegovo hapšenje, a za ovu operaciju navodno je zadužen Amerikanac Rafi Gregorijan, zajedno sa svojim specijlanim timom, koji se već nalazi u Budimpešti.

 

Galijašević: Dodiku je u Sarajevu ozbiljno ugrožen život

 

Reč je o nekadašnjem supervizoru za brčko, koji je u periodu od 1993. do 2006. aktivno služio kao oficir u vojsci SAD, i to na Kosovou i BiH, a potom je prešao u Pentagon.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nati

    30. septembar 2016 | 01:03

    Mala deca bi se mnogo pametnije i odgovornije ponasala da su na mestu ovih idiota,kakav to obraz oni imaju,gde im je cast i dostojanstvo a gde im je tu mozak,nema ga,umesto njega postoji samo gola pohlepa.Fasizam u procvatu.Ako je narod pametan,svi us.ane motke u ruke pa udrite te idiote i izbacite ih sa tih us.ranih funkcija napolje,narocito te strane debile koji su dosli sa puterom na glavi da vam sole pamet.Narod u svakoj drzavi ima pravo da slavi praznike onako kako misli da treba,zar zbog toga treba da izbijaju ratovi,ima li veceg primitivizma jos negde,Siiti i Suniti se godinama ubijaju jer razlicito tumace Ku'ran,aman ljudi imate li vi bar truncicu mozga u glavi?

  • Lazar Cetinje

    30. septembar 2016 | 00:59

    Eee.. jos kada bi narod R.Srpske sve to mirno posmatrao. Nadam se da narod nece dozvoliti da ih zapad deli i svadja kao u Ukrajini. Jel posle toga mislim da od R.Srpske nece ostati ni R. Braco ne delimo se dusmani to prizeljkuju!!!

  • Manjaca

    30. septembar 2016 | 00:36

    Ode Lemi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA